GOSPODARSTWO RYBACKIE ZAWÓLCZE
Karp w galarecie miodowej BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Aromatyczne filety z sardeli dedykowane do domowego przygotowania na pizzy.
Mają formę zwiniętych filetów do wygodnej aplikacji na pizzy.
Nasza rada:
Dodaj je pod koniec pieczenia, aby podkreślić ich smak.
Pikantny wariant smakowy umożliwia doprawienie pizzy bezpośrednio oliwą z chili ze słoiczka.
Karp w galarecie miodowej BIO
Kalmary w sosie amerykańskim (kawałki)
Najniższa cena: 10,99 zł
Szproty wędzone w oleju
Szprot winter podwędzany w oleju
Filety anchois w oleju słonecznikowym
Szproty wędzone w oliwie z oliwek
Anchois (sardele) w ekologicznej oliwie z oliwek EV
Filety z sardynek w oliwie z oliwek
Filety anchois do pizzy
Filety z anchois do pizzy (pikantne)
Szprot winter w oleju
Filety anchois w oliwie z oliwek
Byczki w sosie pomidorowym
Szprot w sosie pomidorowym
Szprot w sosie pomidorowym
Filety anchois w oleju słonecznikowym
Filety z sardynek w oliwie z oliwek
Filety anchois do pizzy
Filety anchois w oliwie z oliwek
Tuńczyk w oliwie z oliwek 3-pack (3x70g)
Filety z makreli w oliwie z oliwek
Filety z makreli w oliwie z oliwek pikantne (grillowane)
Filety z makreli w oliwie z oliwek (grillowane)
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, zachowując filety zanurzone w oleju i spożyć w ciągu 7 dni.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów