PASTEL DE NATA
Budyniowe babeczki z porzeczkami mrożone (4x60g)
Cena przed obniżką: 21,99 zł
25% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Delikatne pastéis de nata to maślane babeczki budyniowe, wypiekane z ciasta francuskiego. W 2009 r. Guardian umieścił Pastel de Nata na liście 50 największych przysmaków świata.
W Portugalii uznany za jeden z siedmiu cudów kulinarnych
Umieść ciastka bezpośrednio z zamrażarki, wciąż wewnątrz foremek; - Nie ma potrzeby rozmrażania!Rozgrzej piekarnik/piec do 230ºC - Aby uzyskać lepsze rezultaty, umieść foremki na dolnej kratce piekarnika, ponieważ wspomaga to proces karmelizacji. Pozwól ciastkom piec się przez 10 do 12 minut - Po tym czasie wyjmij ciastka z piekarnika i, gdy są gorące, wyjmij je z foremek i odłóż. Zachowaj ostrożność, ciastka są bardzo gorące. Po 10 minutach, kiedy ciastko lekko ostygnie i odpocznie, będzie gotowe do podania.
Budyniowe babeczki z porzeczkami mrożone (4x60g)
Cena przed obniżką: 21,99 zł
25% taniej
Croissant z masłem 4 szt.
Bagietka czosnkowa 2 szt.
Półbagietka pszenna 2 szt.
Croissant z nadzieniem z orzechów laskowych i czekoladą 3 szt.
Budyniowe babeczki mrożone (4x60g)
Cena przed obniżką: 17,99 zł
25% taniej
Budyniowe babeczki z czekoladą mrożone (4x60g)
Cena przed obniżką: 21,99 zł
25% taniej
przechowywać w temperaturze minimum - 18 °C
Umieść ciastka bezpośrednio z zamrażarki, wciąż wewnątrz foremek; - Nie ma potrzeby rozmrażania!Rozgrzej piekarnik/piec do 230ºC - Aby uzyskać lepsze rezultaty, umieść foremki na dolnej kratce piekarnika, ponieważ wspomaga to proces karmelizacji. Pozwól ciastkom piec się przez 10 do 12 minut - Po tym czasie wyjmij ciastka z piekarnika i, gdy są gorące, wyjmij je z foremek i odłóż. Zachowaj ostrożność, ciastka są bardzo gorące. Po 10 minutach, kiedy ciastko lekko ostygnie i odpocznie, będzie gotowe do podania.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00