JEMYJEMY
Strogonow z mięsem wieprzowym i warzywami
Najniższa cena: 16,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wołowina do szarpania to najwyższej jakości mięso wołowe otulone aromatycznym sosem. Szarpaną wołowinę można jeść na wiele sposobów – może być elementem klasycznego dania obiadowego, a także jako dodatek do burgera, tortilli czy burrito.
Strogonow z mięsem wieprzowym i warzywami
Najniższa cena: 16,99 zł
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Najniższa cena: 9,99 zł
Szarpana wołowina BBQ
Najniższa cena: 39,99 zł
0% taniej
Kurczak po chińsku z ananasem
Najniższa cena: 32,99 zł
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Najniższa cena: 9,99 zł
Kaczka duszona z warzywami
Najniższa cena: 34,99 zł
14% taniej
Golonka wieprzowa klasyczna wolno gotowana (720g-1080g)
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Chili con carne z ryżem (pikantne)
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Żeberka wołowe w sosie winnym wolnogotowane (640g - 960g)
Gulasz wołowy wolno gotowany
Wołowina do szarpania wolno gotowana (600g-900g)
Indyk w sosie serowym z ryżem
Ossobuco goleń woł. wolno gotowana (600g-1000g)
Filet z gęsi wolnogotowany z sosem żurawinowym
Sztuka mięsa woł. wolnogotowana (600g-1000g)
Stinco Golonka gotowana
Żeberka woł/ wolno gotowane
Mięso mielone wieprzowo-wołowe
Mięso z szynki wieprzowej na gulasz
Schab wieprzowy bez kości extra kotlet
Łopatka wołowa bez kości (480g-720g)
Stek wołowy top sirloin z rostbefu sezonowany (200g-300g)
Stek wołowy z krzyżowej (200g-300g)
Pastrami premium
Mięso z udźca wołowego na gulasz (400g-600g)
Udziec wołowy bez kości (520g-780g)
Stek z antrykotu sezonowany (200g-300g)
Burgery wołowe
Schab wieprzowy bez kości extra (560g-840g)
Rostbef luksusowy
Szponder wołowy z kością (640g-960g)
Karkówka wieprzowa bez kości marynowana plastry na grill (480g-720g)
Goleń wołowa bez kości (640g-960g)
Przechowywać w temperaturze od 0 do 6ºC. Po otwarciu przechowywać w lodówce, nie dłużej niż 48 godzin.
Wołowinę przed podaniem należy poszarpać rozdzielając jej włókna za pomocą widelca. Wyselekcjonowany element wołowy został zatopiony w pysznym sosie i poddany procesowi długiego gotowania w niskiej temperaturze (oscylującej wokół 85°C), dzięki czemu stał się miękkie, rozpływający się w ustach i zachował cenne wartości odżywcze. Dzięki wstępnemu przygotowaniu wołowiny w taki sposób wystarczy tylko podgrzać mięso wraz z aromatycznym sosem w gorącej wodzie, piekarniku czy mikrofali i można cieszyć się jego wspaniałym i delikatnym smakiem.