SANCHON
Gulasz wegański z białkiem grochu i bobu bezglutenowy BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Risotto z dynią to klasyczne danie włoskiej kuchni, znane jako "risotto alla zucca". Danie to jest ikoną prostoty i przejawów włoskiego geniuszu w ł ączeniu smaków. W tym słoiku słodycz dyni jest harmonijnie uzupełniana cytrusową nutą pomarańczy i mocno słonym smakiem parmezanu. Spędź chwilę z tym pożywnym posiłkiem, który przeniesie Cię do włoskiej knajpki, do stolika z widokiem na Dolomity.
Gulasz wegański z białkiem grochu i bobu bezglutenowy BIO
Kurczak roślinny gyros
Kurczak roślinny klasyk
Kurczak roślinny curry
Risotto z dynią pomarańczą i parmezanem BIO
Karaibskie curry z ananasem i cukinią BIO
Ratatouille z Paryża BIO
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Curry warzywne roślinne z cieciorką bezglutenowe
Chili sin carne roślinne z białkiem grochowym bezglutenowe
Miruna nowozelandzka w orientalnym sosie curry z ryżem
Chilli sin carne z ryżem
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Leśny kociołek roślinny z białkiem grochowym bezglutenowy
Krupnik z kaszą orkiszową na boczniakach BIO
Najniższa cena: 21,99 zł
Krem z trzech dyń (piżmowej longa di Napoli i hokkaido) BIO
Libańska zupa soczewicowa BIO
Karaibskie curry z ananasem i cukinią BIO
Ratatouille z Paryża BIO
Krem ze świeżych ogórków BIO
Przechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Porada degustacyjna: aby w pełni cieszyć się aromatami i smakami potrawy, zalecam jej delikatne podgrzanie
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów