ROLNIK
Fasola czerwona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Czerwona fasola marki Bonduelle jest składnikiem, z którego słynie kuchnia meksykańska. Bogate źródło witamin z grupy B, które mają działania antydepresyjne, wpływają pozytywnie na pamięć oraz logiczne myślenie.
Czerwoną fasolę można wykorzystać do różnorodnych dań:
chrupka i pożywną*
źródło błonnika
źródło białka 8,3 g w 100 g
*Test fasoli na parze Bonduelle, badania ilościowe. Metrixlab, kwiecień 2024
*Jest źródłem białka i błonnika
Fasola czerwona
Fasola Czerwona
Fasola czerwona Kidney
Czerwona fasola (2x80g)
Fasola czerwona (ugotowana na parze)
Fasola czerwona kidney BIO
Fasola czerwona
Fasola Czerwona Red Kidney BIO
Fasolka czerwona Kidney BIO
Fasola czerwona Kidney BIO
Czerwona fasola
Kukurydza złocista (słodka i chrupiąca)
Kukurydza złocista (2x85g)
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Groszek zielony mrożony
Zupa krem z dyni
Zupa krem z zielonych warzyw
Zupa krem kalafiorowa
Groszek tradycyjny konserwowy
Groszek drobny
Groszek konserwowy (soczysty i sprężysty)
Groszek konserwowy drobny
Bonduelki - kukurydza złocista
Polska fasolka po bretońsku
Cieciorka (chrupka i pożywna)
Kukurydza złocista (słodka i chrupiąca)
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości na wieczku lub spodzie puszki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, pod przykryciem, w temperaturze poniżej 4°C, spożyć w ciągu 48 godzin.
48
przechowywać w suchym i ciemnym miejscu
ul. Szturmowa 2, 02-678 Warszawa
Pojemność opakowania: 425 ml
Bonduelle Polska S.A. ul. Szturmowa 2, 02-678 Warszawa kontakt: recepcja@bonduelle.com www.bonduelle.pl
Bonduelle
Marka | Bonduelle |