WINIARY Pomysł na...
Soczyste żeberka z cebulą i natką pietruszki + WORECZEK DO PIECZENIA
Najniższa cena: 3,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Klasyk o niepowtarzalnym smaku, który zachwyci nawet najbardziej wymagających.Nieco sentymentalny, pełen smaku prawdziwych, leśnych grzybów sos. To idealnie zbalansowany smak zanurzony w niezwykle kremowym sosie z dodatkiem świeżych pieczarek. Przepis na…to gotowa inspiracja na obiad na 4 porcje w max 30 minut. Bez konserwantów. Bez oleju palmowego. Bez sztucznych barwników i aromatów oraz glutaminianu sodu.
Soczyste żeberka z cebulą i natką pietruszki + WORECZEK DO PIECZENIA
Najniższa cena: 3,99 zł
Soczystego kurczaka po meksykańsku + WORECZEK DO PIECZENIA
Najniższa cena: 3,99 zł
Kurczaka w sosie serowym
Mieszanka do potraw chińskich
Burrito tex-mex
Gulasz (z tego co się nawinie)
Gulasz po węgiersku
Sycący garnek z mięsem mielonym
Klopsiki w sosie pomidorowym z ziołami
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
Czosnek granulowany mielony w całości
Pieprz czarny mielony
Liście laurowe
Ziele angielskie
Kminek cały
Oregano
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Bez dodatku: glutaminianu monosodowego oleju palmowego
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Polędwiczki w aromatycznym sosie grzybowym Dodaj - 500 g polędwicy wieprzowej - 250 g małych pieczarek - 200 ml śmietanki 30 % - 200 nl wody - 2 łyżki masła lub oleju - 200 g kaszy gryczanej Czas 30 min Porcje 4 Przygotowanie 1. Ugotuj kaszę w osolonej wodzie, zgodnie z instrukcją na opakowaniu. 2. W misce wymieszaj zawartość opakowania ze śmietanką i wodą. Polędwiczkę pokrój na 1,5 cm plastry. 3. Na dużej patelni rozpuść masło i podsmaż polędwiczkę na złoty kolor. Przełóż do innego naczynia, na tej samej patelni podsmaż pieczarki na złoto, dodaj polędwiczkę. 4. Zalej śmietanką wymieszaną z wodą i mieszanką. Zagotuj, następnie zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu ok. 15 minut. 5. Podawaj z kaszą i ulubioną surówką. Porady Jak urozmaicić przepis - W przepisie zamiast polędwiczki wieprzowej możesz użyć kurczaka lub indyka. - Pieczarki możesz zastąpić mrożonymi lub świeżymi kurkami.