KNORR FIX
Mieszanka do potraw chińskich
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Klasyk o niepowtarzalnym smaku, który zachwyci nawet najbardziej wymagających.Nieco sentymentalny, pełen smaku prawdziwych, leśnych grzybów sos. To idealnie zbalansowany smak zanurzony w niezwykle kremowym sosie z dodatkiem świeżych pieczarek. Przepis na…to gotowa inspiracja na obiad na 4 porcje w max 30 minut. Bez konserwantów. Bez oleju palmowego. Bez sztucznych barwników i aromatów oraz glutaminianu sodu.
Mieszanka do potraw chińskich
Soczyste kotlety mielone
Burrito tex-mex
Klopsiki w sosie pomidorowym z ziołami
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Papryka wędzona słodka mielona
Najniższa cena: 2,35 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Papryka słodka mielona
Papryka ostra mielona
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Bez dodatku: glutaminianu monosodowego oleju palmowego
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Polędwiczki w aromatycznym sosie grzybowym Dodaj - 500 g polędwicy wieprzowej - 250 g małych pieczarek - 200 ml śmietanki 30 % - 200 nl wody - 2 łyżki masła lub oleju - 200 g kaszy gryczanej Czas 30 min Porcje 4 Przygotowanie 1. Ugotuj kaszę w osolonej wodzie, zgodnie z instrukcją na opakowaniu. 2. W misce wymieszaj zawartość opakowania ze śmietanką i wodą. Polędwiczkę pokrój na 1,5 cm plastry. 3. Na dużej patelni rozpuść masło i podsmaż polędwiczkę na złoty kolor. Przełóż do innego naczynia, na tej samej patelni podsmaż pieczarki na złoto, dodaj polędwiczkę. 4. Zalej śmietanką wymieszaną z wodą i mieszanką. Zagotuj, następnie zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu ok. 15 minut. 5. Podawaj z kaszą i ulubioną surówką. Porady Jak urozmaicić przepis - W przepisie zamiast polędwiczki wieprzowej możesz użyć kurczaka lub indyka. - Pieczarki możesz zastąpić mrożonymi lub świeżymi kurkami.