GAPA
Krupnik z kaszą orkiszową na boczniakach BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Rosół warzywny z dodatkiem grzybów shiitake i wodorostów kombu. Głęboki w smaku, idealnie nadaje się do picia i do gotowania dalszych potraw. Grzyby shiitake mają korzystny wpływ na układ odpornościowy, a wodorosty kombu wspierają eliminację toksyn z organizmu.
Krupnik z kaszą orkiszową na boczniakach BIO
Libańska zupa soczewicowa BIO
Rosół warzywny bezglutenowy
Zupa meksykańska z fasolą i kukurydzą
Bulion z karpia (kolagenowy) BIO
Najniższa cena: 29,99 zł
Rosół kolagenowy rybny
Zupa ogórkowa bezglutenowa
Zupa pomidorowa z ryżem (bezglutenowa)
Zupa dyniowa
Zupa pomidorowa
Rosół warzywny z shiitake
Rosół kolagenowy drobiowy
Najniższa cena: 31,99 zł
Rosół kolagenowy wołowy
Rosół kolagenowy rybny
Rosołek z indyka (bez dodatku soli)
Przechowuj w temperaturze poniżej 4 stopni. Jeśli uda Ci się zachować czystość, rosół po otwarciu będzie dobry do spożycia nawet przez kilka dni. Jeśli jednak zabrudzisz go oblizaną łyżką, albo coś się do niego dostanie, upewnij się, że spożyjesz go w przeciągu 48h.
Data przydatności znajduje się na etykiecie.
Przechowuj w temperaturze poniżej 4 stopni. Jeśli uda Ci się zachować czystość, rosół po otwarciu będzie dobry do spożycia nawet przez kilka dni. Jeśli jednak zabrudzisz go oblizaną łyżką, albo coś się do niego dostanie, upewnij się, że spożyjesz go w przeciągu 48h.
Data przydatności znajduje się na etykiecie.