GRANO
Mieszanka uniwersalna (do pączków i faworków) bezglutenowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Upiecze Ci się! Naleśniki to produkt bez glutenu, cukru, kukurydzy i zbędnych ulepszaczy. Nasza mieszanka zawiera tylko 1,7 g cukrów prostych na 100 g produktu. Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
* wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 250 ml MLEKA 2 %, 250 ml wody i 1 jajka.
Mieszanka uniwersalna (do pączków i faworków) bezglutenowa
Mieszanka na naleśniki bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba bezglutenowa
Cynamon cejloński bezglutenowy BIO
Kukruma mielona bezglutenowa BIO
Curry z Madrasu bezglutenowe BIO
Czereśnia suszona (bez dodatku cukru)
Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa
Czarny czosnek bezglutenowy BIO
Mieszanka do wypieku chleba jasnego bezglutenowa
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zawartość torebki wsyp do miski, dodaj 500 ml płynu (może być MLEKO, napój roślinny lub woda) i 1 jajko.
2. Dokładnie wymieszaj (możesz użyć blendera, miksera albo trzepaczki) i odstaw na 10 minut.
3. Smaż na niewielkiej ilości tłuszczu (najlepszy będzie olej kokosowy lub MASŁO klarowane), z dwóch stron na złoty kolor.
Naleśniki można przygotować również na sposób wegański (bez jajka). Doskonale smakują zarówno ze słodkimi, jak i wytrawnymi dodatkami.