PIĘĆ PRZEMIAN
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka do wypieku chleba bezglutenowego. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba bezglutenowa
Mąka żytnia do wypieku chleba domowego (typ 750)
Mieszanka mąk na chlebek bananowy (bez pszenicy)
Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba jasnego bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba bezglutenowa
Cynamon cejloński bezglutenowy BIO
Mieszanka na naleśniki bezglutenowa
Kukruma mielona bezglutenowa BIO
Curry z Madrasu bezglutenowe BIO
Czereśnia suszona (bez dodatku cukru)
Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa
Czarny czosnek bezglutenowy BIO
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Wsyp mieszankę do miski.
2. Dolej 500 ml ciepłej wody i dokładnie wymieszaj.
3. Zagnieć ciasto.
4. Włóż do piekarnika nagrzanego do 30 - 40 na 90 min.
5. Po wyrośnięciu ponownie zagnieć i uformuj bochenek.
6. Włóż chleb do piekarnika i zwiększ temperaturę do 220 . Piecz 80 min. Przechowuj zawinięty w szmatkę.