MELVIT
Mąka żytnia do wypieku chleba domowego (typ 750)
Najniższa cena: 4,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chlebek świetnie smakuje z dżemem owocowym i masłem orzechowym. Może też być samodzielną, zdrową przekąską zamiast tradycyjnych ciast słodzonych cukrem.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Produkt odpowiedni dla wegan.
Mąka żytnia do wypieku chleba domowego (typ 750)
Najniższa cena: 4,99 zł
Mieszanka mąk na chlebek bananowy (bez pszenicy)
Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba jasnego bezglutenowa
Mieszanka mąk na pierniczki (bez pszenicy)
Najniższa cena: 22,99 zł
Migdały w czekoladzie
Ghee - masło klarowane BIO
Mieszanka na lody proteinowe o smaku pistacjowym
Nerkowiec w czekoladzie
RL9 Żelki owocowe o smaku truskawkowym
Lemoniada grejpfrut i rozmaryn
Ciastko owsiane słony karmel
Krem orzechowo-czekoladowy bez dodatku cukru 13%
Mus mango płatki jaglane wiórki kokosowe
Mus jagoda płatki jaglane siemię lniane
Baton Energy Choco Bar śliwka & czarna porzeczka w czekoladzie
Lemoniada mirabelka i czarny bez
Mus kokosowy BIO
Najniższa cena: 27,99 zł
Espresso z musujcą lemoniadą
Niskowęglowodanowy baton orzechowo-owocowy prebiotyczny bez dodatku cukru
Produkt należy przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w suchym pomieszczeniu, w temperaturze pokojowej, z dala od wilgoci.
Przygotuj: 50 ml ulubionego napoju roślinnego, 3 banany (bardzo dojrzałe, łączna waga 350 g), 35 g oleju kokosowego, 1 łyżkę soku z cytryny.
Sposób przygotowania:
1. Dojrzałe banany rozgnieć lub zmiksuj do uzyskania jednolitej masy i odstaw.
2. Do wysokiej miski wlej lekko ogrzany napój roślinny i miksując, dodaj rozpuszczony olej kokosowy.
3. Do powstałej masy dodaj przygotowane wczęsniej banany i dokładnie zmiksuj.
4. Następnie dodaj mieszankę wypiekową i miksuj na wolnych obrotach do uzyskania jednolitej masy, bez grudek.
5. Odstaw ciasto na 10 minut do związania się składników.
6. Do masy dodaj łyżkę soku z cytryny i dokładnie wymieszaj.
7. Ciasto przełóż do posmarowanej olejem kokosowym foremki (długość: 22-24 cm, szerokość 8-10 cm).
8. Wstaw do nagrzanego na 180*C piekarnika i piecz, używając termoobiegu przez 45-50 min.
9. Przed końcem pieczenia wbij w chlebek drewniany patyczek, jeśli będzie wilgotny, piecz kolejne 10 min.
10. Upieczony chlebek bananowy wystaw do ostudzenia. Przechowuj w foliowym woreczku w temperaturze pokojowej do 2 dni, w lodówce do 4 dni.
11. Podaj do wyboru: z kremami orzechowymi, dżemami, owocami.
... I SMACZNEGO :)
mąka owsiana bezglutenowa, mąka ryżowa, tapioka, mąka lniana odtłuszczona, nasiona chia, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).
Produkt należy przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w suchym pomieszczeniu, w temperaturze pokojowej, z dala od wilgoci.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów