PIĘĆ PRZEMIAN
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chlebek świetnie smakuje z dżemem owocowym i masłem orzechowym. Może też być samodzielną, zdrową przekąską zamiast tradycyjnych ciast słodzonych cukrem.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Produkt odpowiedni dla wegan.
Mieszanka do wypieku KETO bułek bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa
Mieszanka do wypieku KETO chleba bezglutenowa
Mąka żytnia do wypieku chleba domowego (typ 750)
Mieszanka mąk na chlebek bananowy (bez pszenicy)
Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa
Mieszanka do wypieku chleba jasnego bezglutenowa
Kawa ziarnista palona Crema Coffee (100% Arabica)
Ciastko owsiane słony karmel
RL9 Żelki owocowe o smaku truskawkowym
Espresso z tonikiem
Espresso z musujcą lemoniadą
Proteinowy baton enegy - orzeszki arachidowe z kawałkami czekolady
GUARCO Napój energetyczny o smaku jabłko-wiśnia
GUARCO Napój energetyczny o smaku jabłko
Baton orzechowy Low Carb z prebiotykiem
Baton proteinowy orzech laskowy w czekoladzie
Mus mango płatki jaglane wiórki kokosowe
Lemoniada grejpfrut i rozmaryn
Budyń orzechowy mix 3 orzechów banan i siemię lniane
Budyń orzechowy mix 3 orzechów porzeczki i chia
Baton Energy Choco Bar śliwka & czarna porzeczka w czekoladzie
Krem orzechowo-czekoladowy bez dodatku cukru 13%
Produkt należy przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w suchym pomieszczeniu, w temperaturze pokojowej, z dala od wilgoci.
Przygotuj: 50 ml ulubionego napoju roślinnego, 3 banany (bardzo dojrzałe, łączna waga 350 g), 35 g oleju kokosowego, 1 łyżkę soku z cytryny.
Sposób przygotowania:
1. Dojrzałe banany rozgnieć lub zmiksuj do uzyskania jednolitej masy i odstaw.
2. Do wysokiej miski wlej lekko ogrzany napój roślinny i miksując, dodaj rozpuszczony olej kokosowy.
3. Do powstałej masy dodaj przygotowane wczęsniej banany i dokładnie zmiksuj.
4. Następnie dodaj mieszankę wypiekową i miksuj na wolnych obrotach do uzyskania jednolitej masy, bez grudek.
5. Odstaw ciasto na 10 minut do związania się składników.
6. Do masy dodaj łyżkę soku z cytryny i dokładnie wymieszaj.
7. Ciasto przełóż do posmarowanej olejem kokosowym foremki (długość: 22-24 cm, szerokość 8-10 cm).
8. Wstaw do nagrzanego na 180*C piekarnika i piecz, używając termoobiegu przez 45-50 min.
9. Przed końcem pieczenia wbij w chlebek drewniany patyczek, jeśli będzie wilgotny, piecz kolejne 10 min.
10. Upieczony chlebek bananowy wystaw do ostudzenia. Przechowuj w foliowym woreczku w temperaturze pokojowej do 2 dni, w lodówce do 4 dni.
11. Podaj do wyboru: z kremami orzechowymi, dżemami, owocami.
... I SMACZNEGO :)