GOSPODARSTWO RYBACKIE ZAWÓLCZE
Karp w galarecie miodowej BIO

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zamiast gotować lepiej chillować! Kompletny posiłek w trzy minuty! Szybki, pełnowartościowy obiad!
Karp w galarecie miodowej BIO
Ryba w sosie po azjatycku z ryżem
Ryba w sosie po hawajsku z ryżem
Ryba w sosie po węgiersku z kaszą bulgur
Morszczuk w sosie grzybowym z kaszą bulgur
MIRUNA w sosie paprykowym z kaszą bulgur
Ryba w sosie po hawajsku z ryżem
Ryba w sosie po węgiersku z kaszą bulgur
Morszczuk w sosie grzybowym z kaszą bulgur
MIRUNA w sosie paprykowym z kaszą bulgur
Przechowywać w temperaturze od +2˚C do +7˚C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Sposób przygotowania: Mikrofala: Zdejmij z produktu owijkę. Górną folię nakłuj widelcem. Podgrzej w kuchence mikrofalowej o mocy 700 W przez 3 minuty. Po podgrzaniu zdejmij folię z produktu.