PRIPRAVKA
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa do kurczaka po staropolsku Kamis to zestaw najlepszych składników, które razem sprawiają, że mięso nabiera intensywnego smaku, niezależnie od sposobu dodania. Kurczaka można natrzeć przed pieczeniem, czy dodać w trakcie. To także świetny sposób na przygotowanie marynaty.
Przyprawa do kurczaka Kamis nadaje pikatności, ponieważ zawiera ostrą papryczkę chili. Oprócz tego w składzie znajdziemy czosnek, cebulę, imbir, a także pietruszkę. Jest dedykowana potrawom z kurczaka, jednak równie dobrze sprawdzą się do innych dań, a nawet sosów.
Przyprawa do kurczaka po staropolsku Kamis - cechy:
z naturalnymi składnikami
bez dodatku glutaminianu monosodowego
bez dodatku konserwantów
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do kurczaka po staropolsku
Przyprawa do bigosu
Czosnek granulowany mielony w całości
Pieprz czarny mielony
Liście laurowe
Ziele angielskie
Kminek cały
Oregano
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty
Przyprawa do sosu tzatziki
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda staropolska (lekko ostra)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Kurczak z kurkami i bobem Przygotowanie 30 min Gotowanie 45 min Porcje 4 Składniki: 1 kg podudzi kurczaka 4 łyżeczki przyprawy do kurczaka po staropolsku Kamis 3 łyżki oleju 1 cebula pokrojona w kostkę 250 g świeżych lub mrożonych zblanszowanych kurek 200 ml wody 200 ml śmietany 30 % 250 g obranego bobu 1 kiszony ogórek pokrojony w drobną kostkę 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1. Kurczaka oprósz przyprawą, skrop 1 łyżką oleju, dokładnie wymieszaj, odstaw na 30 min. 2. Na patelni podsmaż kurczaka z cebulą, dodaj kurki, podlej wodą i dodaj śmietanę. Duś pod przykryciem ok. 20 min. odkryj, dodaj bób i duś jeszcze ok. 20 min do uzyskania gęstego kremowego sosu. 3. Przed podaniem posyp ogórkami i natką pietruszki, podawaj z ulubioną kaszą.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów