FRANK'S Red Hot
Przyprawa do kurczaka i ryb CITRUSY z cytrusową nutą sosem sojowym i pieprzem cayenne (California Style)
Najniższa cena: 3,25 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa do ryb Kamis to aromatyczny mix wyrazistej bazylii, ostrej gorczycy i rozgrzewającego imbiru z dodatkiem uniweralnej cebuli, czosnku i natki pietruszki.
Przyprawa Kamis idealnie komponuje się z rybami - wzmacnia smak dania i podnosi walory smakowe ryby, ale nie pozbawia jej naturalnej delikatności. Nadaje się do posypywania mięsa , sprawdzi się jako dodatek do sosów i farszów. Nadaje potrawie wyrazisty, lekko pikantny smak. Nie wymaga użycia soli. Dania z dodatkiem przyprawy Kamis smakuje nawet osobom, ktore nie gustują w smaku ryb. Kamis nie zawiera glutaminianu monosodowego.
Kamis - propozycje podania:
z naturalnymi składnikami
bez dodatku glutaminianu monosodowego
bez dodatku konserwantów
sól
przyprawy (czosnek, GORCZYCA biała, imbir)
zioła (bazylia (10 %), tymianek (3 %), natka pietruszki (3 %), rozmaryn)
cukier
kwas: kwas cytrynowy
Może zawierać jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Dodatek MSG | Nie zawiera |
Może zawierać seler, soję, mleko, zboża zawierające gluten, jaja.
Wymiar liczbowy 20
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 26
g
Średnia miara (e)
Wymagana wysokość na półce145
Wymagana szerokość na półce110
Wymagana głębokość na półce6
GTIN05900084235204
Wysokość145
Szerokość110
Głębokość6
Przyprawa do kurczaka i ryb CITRUSY z cytrusową nutą sosem sojowym i pieprzem cayenne (California Style)
Najniższa cena: 3,25 zł
Rybę w sosie śmietanowo-koperkowym
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Przyprawa do ryb
Przyprawa do ryb i owoców morza
Przyprawa do ryb z nutą cytryny
Cytrynowy łosoś w ziołach - mieszanka przyprawowa
Anyż (gwiazdki)
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 2,89 zł
0% taniej
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Najniższa cena: 2,89 zł
0% taniej
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Najniższa cena: 2,89 zł
0% taniej
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 2,99 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
0% taniej
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 2,89 zł
0% taniej
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Najniższa cena: 4,49 zł
Przyprawa chińska - 5 smaków
Najniższa cena: 2,49 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
0% taniej
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 3,99 zł
0% taniej
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,15 zł
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Najniższa cena: 8,49 zł
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 10,59 zł
15% taniej
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
„Suflet "z łososiem Przygotowanie 45 min Gotowanie 20 min Porcje 6 Składniki: 500 g fileta z łososia 3 łyżeczki przyprawy do ryb Kamis 600 g ziemniaków 50 g masła 100 ml mleka sól, pieprz do smaku 1 cebula pokrojona w kostkę 2 łyżki oleju 200 g świeżego szpinaku 4 białka 1. Łososia pokrój na kawałki, oprósz przyprawą do ryb, odstaw. 2. Ziemniaki ugotuj i odcedź. Dodaj masło oraz mleko i ubijaj do uzyskania puszystego purée. Dopraw solą i pieprzem. 3. Cebulę podsmaż na oleju na złoty kolor, dodaj szpinak, duś razem 3 min. odciśnij nadmiar płynu, dopraw do smaku solą i pieprzem. 4. W żaroodpornych kokilkach ułóż szpinak, na nim łososia i przykryj purée ziemniaczanym, wymieszanym z ubitym białkiem. 5. Piecz ok. 20 min w temperaturze 185 °C. 6. Podawaj z cytryną.
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Nazwa funkcjonalnaMieszanka przyprawowa
WariantPrzyprawa do ryb