SYS z zielonego Podkarpacia
Pietruszka suszona
Najniższa cena: 1,39 zł
7% więcej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
KAMIS Natka pietruszki, to delikatna przyprawa, bez której wiele osób nie wyobraża sobie tradycyjnych potraw. Wysuszone liście pietruszki zwyczajnej, to nie tylko niezwykły smak, ale przede wszystkim bogata zawartość soli mineralnych, witamin (A i C), kwasu foliowego. Stosować ją można do zimnych i gorących sosów, surówek, sałatek warzywnych, potraw, serów, jaj. Skutecznie wzbogaci smak i aromat każdego dania mięsnego i rybnego, zup, ziemniaków. Najlepiej stosować ją w końcowej fazie przygotowywania potrawy.
uprawiana w Polsce
zbierana młoda i jędrna dla intensywnego aromatu i smaku
Pietruszka suszona
Najniższa cena: 1,39 zł
7% więcej
Natka pietruszki suszona BIO
Najniższa cena: 5,79 zł
Natka pietruszki
Natka pietruszki suszona
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 1,99 zł
Liście laurowe
Najniższa cena: 1,99 zł
Pieprz czarny ziarnisty
Najniższa cena: 1,99 zł
Mieszanka przyprawowa klasyczna
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Ziele angielskie
Najniższa cena: 2,15 zł
Musztarda grillowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
9% taniej
Mieszanka przyprawowa grzanki złociste
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Pieprz czarny mielony
Najniższa cena: 1,99 zł
Mieszanka przyprawowa do karkówki
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Przyprawa do kurczaka złocista
Papryka słodka mielona
Papryka ostra mielona
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Zupa z boczniaków Przygotowanie 10 min Gotowanie 30 min Porcje 6 Składniki: 400 g ziemniaków pokrojonych w grubą kostkę 1 cebula pokrojona w kostkę 3 łyżki oleju 500 g boczniaków pokrojonych w grube paski 1.5 l wody 100 ml śmietany 30 % 2 łyżki natki pietruszki Kamis sól, pieprz do smaku 1. W małym rondelku umieść ziemniaki, zalej wodą i gotuj aż będą miękkie. 2. W międzyczasie w garnku rozgrzej ½ oleju, podsmaż na złoty kolor cebulę. 3. Jednocześnie na patelni podsmaż boczniaki, dodaj je do cebuli zalej wodą gotuj ok 20 min. 4. Ugotowane ziemniaki zmiksuj blenderem razem z wodą w której się gotowały, następnie przełóż do zupy, dodaj natkę pietruszki, dopraw solą i pieprzem i gotuj jeszcze 5 min. 5. Pod koniec gotowania dodaj śmietanę.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów