KULINARNY
Ocet spirytusowy (10%)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ocet spirytusowy 10% Społem to niezbędny produkt w polskiej kuchni. Ma zastosowanie nie tylko garmażeryjne, ale również pomaga pozbyć się osadów z kamienia na kranach, zlewach czy w czajniku. Idealny do tworzenia marynat, sosów oraz jako dodatek do sałatek.
Firma Społem produkuje ocet spirytusowy 10% już od 1932 roku, dbając o wysoką jakość użytych składników. Wytwarzany jest według tradycyjnej receptury, który nadaje mu oryginalnego i wyjątkowego smaku.
Do czego można użyć ocet spirytusowy 10% Społem?
Tradycyjna receptura i metoda wytwarzania
Produkowany od 1932 roku
Najwyższej jakości składniki
Doskonały do marynat mięsnych i warzywnych
Uprawniony do oznaczania znakiem jakości Q
Ocet spirytusowy (10%)
Ocet spirytusowy (10%)
Ocet spirytusowy (10%)
Majonez kielecki
Najniższa cena: 7,95 zł
Majonez Kielecki
Najniższa cena: 4,99 zł
Majonez kielecki
Najniższa cena: 9,99 zł
Majonez Kielecki
Najniższa cena: 13,49 zł
Musztarda kielecka sarepska
Najniższa cena: 2,69 zł
Majonez kielecki z papryką chipotle
Najniższa cena: 4,49 zł
11% taniej
Musztarda kielecka delikatesowa
Najniższa cena: 2,69 zł
Musztarda kielecka czeska
Najniższa cena: 2,79 zł
19% taniej
Chrzan luksusowy
Najniższa cena: 3,99 zł
Majonez kielecki z Omega-3
Najniższa cena: 8,65 zł
Majonez kielecki lekki
Przeznaczony do celów spożywczych. Do bezpośredniego spożycia używać w stanie rozcieńczonym w stosunku 1:2.
Zaleca się przechowywać w ciemnym miejscu w temperaturze od 5°C do 20°C.
Min. temp. °C 5
Maks. temp. °C 20
ul. Mielczarskiego 93-95 25-726 Kielce
Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem" ul. Mielczarskiego 93-95 25-726 Kielce
Ocet Kielecki
Marka | Społem Kielce |
Marka | Unbranded |
Historia Octu Kieleckiego sięga 1932 roku. Wtedy to, w Kieleckich Zakładach Wytwórczych „Społem" wyprodukowano jego pierwszą partię. Swój wyjątkowy charakter zawdzięcza tradycyjnej metodzie wytwarzania.
Ocet to szczególna pozycja w ofercie WSP „Społem”. Produkowany jest w naszym zakładzie już od 1932 roku. Swój wyjątkowy charakter zawdzięcza najwyższej jakości składnikom, jak również tradycyjnej metodzie wytwarzania – fermentacji alkoholowej w drewnianych kadziach. Dzięki temu cieszy się on niesłabnącym uznaniem konsumentów oraz ekspertów. Potwierdzają to prestiżowe certyfikaty i nagrody takie jak: Znak „Jakość Tradycja”, Znak Jakości „Q” czy Złoty Laur Konsumenta.
Materiały POS, Socjal Media, Działania PR, lokowanie produktu, reklama prasowa, konkursy konsumenckie.
Certyfikat PCBC Q
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów