ŁOWICZ
Pomidory krojone bez skórki
Najniższa cena: 6,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
dojrzewające w słońcu Południa
bez konserwantów
pomidory (60%)
sok pomidorowy (39,5%)
sól
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Puszka |
Waga brutto 460
g
Średnia miara (e)
polski
Pomidory krojone bez skórki
Najniższa cena: 6,99 zł
Pomidory krojone (bez skórki) w soku pomidorowym
Najniższa cena: 4,25 zł
Pomidory krojone w soku pomidorowym
Najniższa cena: 5,79 zł
Pomidory drobno krojone
Najniższa cena: 6,49 zł
Pomidory krojone bez skórki
Pomidory krojone (bez skórki)
Pomidory krojone bez skórki w soku pomidorowym
Pomidory krojone
Pomidory krojone w soku pomidorowym
Pomidory krojone Toscana
Pomidory krojone
Pomidory w kawałkach
Pomidory krojone (bez skórki) 3-pack - 2+1 GRATIS
Pomidory (krojone)
Pomidory w kawałkach BIO
Pomidory krojone (bez skórki)
Pomidory rozdrobnione bez skóry
Passata - przecier pomidorowy
Najniższa cena: 7,75 zł
Przecier pomidorowy
Przecier pomidorowy z bazylią
Przecier pomidorowy z ziołami śródziemnomorskimi
Pomidory krojone w soku pomidorowym z czosnkiem
Pomidory krojone w soku pomidorowym z bazylią i oregano
Ajvar łagodny (pasta warzywna)
Ajvar ostry (pasta warzywna)
Pasta warzywna z nasionami słonecznika
Pomidory całe bez skórki w soku pomidorowym
Przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 4 dni.
Zapiekane roladki z bakłażana (Liczba porcji: 4) Składniki: 800 g pomidorów krojonych w soku pomidorowym Podravka (2 puszki), 700 g bakłażana, 200 g szynki w plasterkach, 200 g sera mozzarella, 50 g sera parmezan, 1 cebula, 2 ząbki czosnku, ½ łyżeczki suszonej bazylii, 1 łyżeczka cukru, 2 łyżki oliwy z oliwek, pieprz Przygotowanie: Bakłażana pokroić wzdłuż w plastry o grubości ok. 0,5 cm, lekko osolić i odstawić na kilka minut, osuszyć ręcznikiem papierowym i podsmażyć. Na każdym plastrze bakłażana położyć plaster szynki i mozzarelli, zwinąć w roladkę. Na rozgrzanej oliwie podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę, dodać pomidory, cukier, bazylię i wyciśnięty czosnek. Całość wymieszać i dusić, aż zgęstnieje, doprawić pieprzem do smaku. Połowę sosu wlać do naczynia żaroodpornego, ułożyć roladki i zalać resztą sosu, posypać startym parmezanem i piec 15 min w piekarniku rozgrzanym do 230°C. Podawać posypane parmezanem.
Podravka
Marka | Podravka |
Podmarka Smaki kuchni śródziemnomorskiej
Pomidory krojone to doskonała baza do zupy pomidorowej, sosów do makaronu, ryżu, lasagne, pizzy oraz wielu dań mięsnych, rybnych i warzywnych.
Kraj pochodzenia: Włochy