SECPOL
Sękacz Królewski
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sękacz
Sękacz Królewski - ciasto najlepsze z najlepszych. Wytwarzany jest zgodnie z oryginalną słowiańską recepturą oraz tradycyjną metodą wypiekania - warstwa po warstwie - której efektem jest niepowtarzalny wzór przypominający przekrój pnia drzewa. Swój wyjątkowy smak oraz długotrwałą świeżość zawdzięcza wielogodzinnej perfekcyjnej obróbce cieplnej, unikalnej recepturze opierającej się na naturalnych składnikach, oraz mistrzowskiemu wykonaniu piekarzy, którzy w każdą kolejną wypiekaną warstwę sękacza wkładają swoje serce. Dzięki temu Sękacz Królewski ma tak oryginalny, piękny wygląd i doskonały świeży smak (dodatkowo wzbogacony polewami i posypkami), który doda świetności wszelkiego rodzaju uroczystościom, spotkaniom lub małym chwilom tylko dla siebie.
To królewskie ciasto na Twój stół!
jaja
margaryna (olej rzepakowy, woda, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
cukier
mąka pszenna
proszek mleczny (tłuszcz mleczny, maślanka w proszku - z mleka)
skrobia pszenna
skrobia ziemniaczana
sól
aromat
substancja konserwująca: sorbinian potasu
substancja spulchniająca: wodorowęglan amonu
regulator kwasowości: kwas mlekowy
Jaja Zawiera
Gluten Zawiera
Mleko Zawiera
Orzeszki ziemne Może zawierać
Może zawierać orzeszki arachidowe.
300
g
Waga brutto316
Wymiar liczbowy300
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Zgrzewane |
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce58
Wymagana szerokość na półce224
Wymagana głębokość na półce124
Wysokość58
Szerokość224
Głębokość124
GTIN05907700061698
Sękacz Królewski
Sękacz Królewski w polewie
Sernik baskijski
Sernik baskijski z pistacjami
Blok z pistacjami
Blok z herbatnikami
Szarlotka Babci Hani
Szarlotka
Sękacz Królewski kostki w polewie
Delicja pistacjowa
Delicja malinowa
Ciasto piaskowo-cytrynowe
Babka cytrynowa
Babka marmurkowa
Słony karmel z orzechami
Makowiec
Keks
Mini sernik
Sernik
Sernik z wiśniami
Domowa tarta owoce leśne
Domowa tarta morelowa
Domowa tarta cytrynowa
Tartaletka z mascarpone i truskawkami
Brownie z kajmakiem i orzechami
Ciasto marchewkowe
Rolada truskawkowa
Sękacz Królewski w polewie
Wianek z białym makiem
Kostka marchewkowa
Bezglutenowy serniczek z malinami
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Makowiec Babci Hani
Sękacz Królewski
Chleb bakaliowy ze śliwką
Keks
Ciasto piernikowe z nadzieniem wiśniowym
Lemon cake ciasto cytrynowe bezglutenowe
Babka piernikowa w polewie kakaowej ze skórką pomarańczową
Babka marmurkowa w polewie kakaowej
Ciasto o smaku cappuccino
Ciasto czekoladowe z pomarańczą
Babka waniliowa z wiórkami kokosowymi
Ciasto kakaowo-bananowe
Sękacz Królewski w polewie
Sękacz Królewski kostki w polewie
Sękacz Królewski w polewie
Sękacz Królewski
Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu. Przechowywać w temperaturze otoczenia
Sękacz Królewski - ciasto najlepsze z najlepszych. Wytwarzany jest zgodnie z oryginalną słowiańską recepturą oraz tradycyjną metodą wypiekania - warstwa po warstwie - której efektem jest niepowtarzalny wzór przypominający przekrój pnia drzewa. Swój wyjątkowy smak oraz długotrwałą świeżość zawdzięcza wielogodzinnej perfekcyjnej obróbce cieplnej, unikalnej recepturze opierającej się na naturalnych składnikach, oraz mistrzowskiemu wykonaniu piekarzy, którzy w każdą kolejną wypiekaną warstwę sękacza wkładają swoje serce. Dzięki temu Sękacz Królewski ma tak oryginalny, piękny wygląd i doskonały świeży smak (dodatkowo wzbogacony polewami i posypkami), który doda świetności wszelkiego rodzaju uroczystościom, spotkaniom lub małym chwilom tylko dla siebie.
To królewskie ciasto na Twój stół!
Doceń polskie - Top Produkt
Secpol
Marka | Secpol |
Nazwa funkcjonalnaSękacz królewski
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.