BIO PLANET
Skrobia kukurydziana BIO

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mąka kukurydziana Melvit najczęściej wykorzystywana jest w kuchni meksykańskiej. Produkuje się ją poprzez zmielenie ziaren kukurydzy. Polecana do mieszania z innymi mąkami, aby dodać potrawie lekkości, puszystości i pięknego złotego koloru.
Mąka kukurydziana może być spożywana przez osoby nietolerujące glutenu. To idealny zamiennik białej mąki. Zawarte witaminy i minerały w mące kukurydzianej mają działanie antynowotworowe, wspomagają wzrok oraz wspierają układ krążenia.
Do czego można użyć mąki kukurydzianej?
Skrobia kukurydziana BIO
Mąka kukurydziana (drobno mielona) bezglutenowa BIO
Mąka kukurydziana
Mąka kukurydziana BIO
Płatki owsiane górskie
Kasza bulgur (4x100g)
Soczewica czerwona
Soczewica zielona
Ryż Basmati z Indii
Kuskus perłowy
Kasza jaglana
Kasza orkiszowa (4x100g)
Ryż Basmati z Pakistanu (4x100g)
Ryż Basmatii z Indii (4x100g)
Mąka owsiana
Mąka ryżowa
Mąka gryczana
Mąka orkiszowa (do wypieku domowego chleba)
Mąka żytnia do wypieku chleba domowego (typ 750)
Kasza pęczak kujawski
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów