WINIARY
Makaron Pad Thai - pasta do smażenia
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta curry żółta Kanokwan to niezastąpiony składnik kuchni azjatyckiej. Wykonana jest wyłącznie z naturalnych składników. W jej składzie znajdują się czosnek, trawa cytrynowa oraz aromatyczne przyprawy, które nadają charakterystycznej pikantności.
Żółte curry obok zielonego oraz czerwonego curry, to jedno z najbardziej charakterystycznych dań przygotowywanych w Tajlandii. Jest to sos, który w zależności od pozostałych składników, jest o mniejszej lub większej gęstości. Można podawać z kurczakiem, wołowiną, owocami morza lub warzywami.
Żółta pasta curry Kanokwan to składnik charakterystyczny dla kuchni azjatyckiej:
produkt bezglutenowy
Makaron Pad Thai - pasta do smażenia
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta Pad Thai
Pasta Żółte Curry
Pasta Massaman Curry
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Pasta Harissa
Pasta wasabi
Pasta do zupy Pho (łagodna)
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Pasta Kimchi (ostra)
Pasta przyprawowa do złocistego curry (średnio pikantna)
Pasta przyprawowa do złocistego curry (pikantna)
Sos do owoców morza
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 3 dni.
3
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.decare.pl
Kanokwan
| Marka | Kanokwan |
Produkt bezglutenowy o wysokiej zawartości błonnika pokarmowego.
Żółte curry z kurczakiem Danie dla 4 osób Czas przygotowania 15 min Składniki: - 400 ml mleczka kokosowego o zawartości tłuszczu 12-14 % - 150 g filetu z kurczaka pokrojonego w cienkie plastry - 2 duże ziemniaki pokrojone w 1 cm kostkę - 1 marchew pokrojona w cienkie plastry - 1 łyżka sosu rybnego 1. Do rondelka wlej 200 ml mleczka kokosowego, dodaj 2 łyżeczki pasty i podgrzewaj przez 2 minuty, aż się rozpuści. 2. Dodaj kurczaka i warzywa, zagotuj w mleczku i całość gotuj przez ok. 5 minut. Dodaj pozostałe mleczko oraz sos rybny i całość zagotuj. 3. Curry podawaj z ryżem jaśminowym.
Wyprodukowano w Tajlandii.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów