PUTKA
Chleb Zwykły
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ręcznie formowany pszenny chleb z chrupiącą skórką i delikatnym miękiszem, z dodatkiem zakwasu pszennego. Podczas produkcji tego pieczywa używane są kamienne podłoża w których bochenek wypiekany jest na grubych, granitowych płytach. Wykorzystanie właściwości kamienia zapewnia równomierne rozprowadzanie gromadzonego ciepła i pozwala zamknąć w produkcie szczególne walory smakowe. Chleb słowiański posiada tzw. „czystą etykietę”, co oznacza, że jest wolny od substancji konserwujących, emulgatorów, stabilizatorów, zagęstników, aromatów oraz środków spulchniających. Jest to wyjątkowe pieczywo, które idealnie pasuje do naszych codziennych posiłków.
Mąka PSZENNA, woda, gluten PSZENNY, sól, drożdże, zakwas PSZENNY suszony, mąka ze słodu PSZENNEGO, mąka ze słodu JĘCZMIENNEGO, ekstrakt ze słodu JĘCZMIENNEGO, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
MOŻE ZAWIERAĆ: JAJA, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), nasiona SEZAMU i SOJĘ
Chleb Zwykły
Chleb dobrodziej jaglany
Chleb dobrodziej gryczany
Chleb na jogurcie
Chleb jęczmienny
Chleb alzacki
Chleb Pasterski
Chleb Wileński
Chleb Sitkowy
Chleb hruby pszenno - żytni słonecznikowy BIO
Chleb orkiszowy
Chlebek ProBody
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb mazowiecki
Chleb grochowski
Chleb Słowiański
Chleb chłopski
Chleb Farmera
Chleb IG
Chleb ziemniaczano-cebulowy
Chleb Kłos Orkiszu mały
Chleb biały pita BIO
Kajzerka
Croissant
Bułka ziemniaczana jasna
Chleb Farmera - krojony
Chleb Farmera
Chleb mazowiecki - krojony
Podpłomyk z kiełkami żyta
Paluszek śniadaniowy
Wstążka czekoladowa
Chałka drożdżowa
Bagietka korzenna mała
Chleb z mąką razową
Chleb z ziarnami żyta
Bułka wrocławska
Bagietka
Bułka z mąką graham
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od momentu produkcji
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.