MELISSA Primo Gusto
Makaron Lasagne - płaty makaronowe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
MELISSA Primo Gusto Makaron Lasagne to wygodny półprodukt do twojej lasagne. Makarony Primo Gusto są jedną z najlepiej rozpoznawanych marek w Europie. Miłośnicy makaronów doceniają produkty Primo Gusto, bo powstają one w oparciu o tradycję, a ich receptura jest wciąż udoskonalana. Makaron Primo Gusto Lasagne ma odpowiednia grubość i kształt taki, że z możesz przyrządzić wspaniała lasagne lub j dowolną inną zapiekankę makaronową. Nie wymaga gotowania, a i tak danie zyskuje prawdziwy, włoski smak.
bez gotowania wstępnego
Makaron Lasagne - płaty makaronowe
Makaron Lasagne (płaty)
Makaron Lasagne - płaty (świeży)
Makaron lasagne
Makaron Lasagne Artigianale - płaty makaronowe
Gnocchi (włoskie kopytka)
Najniższa cena: 7,85 zł
11% taniej
Makaron Fusilli - świderek
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron rigatoni (rurka karbowana)
Najniższa cena: 5,95 zł
16% taniej
Pomidory krojone bez skórki
Najniższa cena: 4,59 zł
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Najniższa cena: 6,29 zł
Makaron Conchigliette - muszelka mała
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron gnocchi
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron puntine (kuleczki)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron cavatappi (korkociąg)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron stelline (gwiazdeczki)
Najniższa cena: 4,99 zł
Przecier pomidorowy klasyczny
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Makaron Tagliatelle - wstążka 8 mm
Makaron Tagliatelle Integrale - wstążki pełnoziarniste
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
ul. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Poland
Wyprodukowano i zapakowano dla: MELISSA KIKIZAS S.A., 1 Vionos str., 10443, Athens, Greece email: contact@kikizas.gr
ATLANTA A.M. Sp. z o.o., ul. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Poland, www.atlanta-am.pl
Melissa Primo Gusto
Marka | Melissa Primo Gusto |
Green Dot
Melissa Kikizas S.A. jest certyfikowany zgodnie ze standardami jakości: ISO 22000.
Sposób Przyrządzania: Lazania Primo Gusto płaty makaronu nie wymagają wstępnego gotowania. Należy je układać w 3-4 warstwach w żaroodpornym naczyniu posmarowanym tłuszczem, przekładając ulubionym nadzieniem. Należy użyć rzadszego sosu by lepiej się wchłonął. Ostatnia warstwa powinna być pokryta sosem beszamelowym i odrobiną masła, które zapobiegnie wysuszeniu potrawy. Zapiekać przez około 35-40 minut w rozgrzanym piekarniku w 200℃.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów