PRESIDENT
Ser Camembert o obniżonej zawartości tłuszczu
Najniższa cena: 6,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Castello Creamy White
ma kremową konsystencję oraz głęboki, ale czysty smak łączący nuty masła, śmietany i delikatnej pleśni. Ser wciąż produkuje się w dużych, otwartych kadziach zgodnie z tradycyjnymi recepturami.
Castello White
jest wyrabiany ręcznie z porostem białej pleśni. Łagodny i kremowy, z czasem dojrzewa i rozwija bogatszy aromat. Cienka, biała skórka i bogate kremowe wnętrze to klasyka gatunku w najlepszym wydaniu.
mleko pasteryzowane
śmietanka (z mleka)
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
kultury pleśniowe
Mleko | Zawiera |
150
g
Waga brutto160
Wymiar liczbowy150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Średnia miara (e)
Typ | Karton |
Kraj pochodzenia | Dania |
Język danych | polski |
Główny język opisu | angielski |
holenderski
angielski
francuski
polski
Wymagana wysokość na półce57
Wymagana szerokość na półce116
Wymagana głębokość na półce37
Wysokość57
Szerokość116
Głębokość37
Ser Camembert o obniżonej zawartości tłuszczu
Najniższa cena: 6,99 zł
Ser Camembert naturalny
Ser Camembert do smarowania
Ser pleśniowy naturalny
Camembert Classic Ser pleśniowy
Ser Camembert klasyczny
Ser pleśniowy White
Ser Camembert
Ser Camembert z porostej białej pleśni
Ser pleśniowy Danablu
Ser pleśniowy Creamy Blue
Ser pleśniowy Mild Blue
Ser pleśniowy Intense Blue
Typ | Schładzać |
Min. temp. °C2
Maks. temp. °C8
Przechowywać w temperaturze: +2° - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Castello
Marka | Castello |
Nazwa funkcjonalnaSer pleśniowy
WariantCreamy White
Wyprodukowano w Danii.
Green Dot