PUTKA
Bułka Sznytka
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Lekka bułka z włoskim rodowodem produkowana metodą naturalnej fermentacji ciasta.
Ciabatta, to tradycyjny włoski wypiek, który PUTKA przygotowuje za pomocą metody naturalnej fermentacji ciasta. Do jej produkcji wykorzystywana jest doskonałej jakości mąka pszenna. Dzięki zachowaniu tradycyjnych receptur i sposobów wypiekania, bułka jest finezyjnie chrupiąca na wierzchu i niezwykle delikatna w środku. Lekka a zarazem bardzo aromatyczna doskonale sprawdzi się w Twojej kuchni. Będzie doskonałym wyborem zarówno na śniadanie, drugie śniadanie, jak i podwieczorek, czy kolację. A ponieważ doskonale komponuje się niemal ze wszystkim, możesz stworzyć różne kompozycje smakowe.
Bułka Sznytka
Bułka Kajzerka
Kajzerka
Bułka Wrocławska
Bułka indyjska
Bułka ziemniaczana jasna
Bułka Grahamka
Bułka Rustiko
Bułka owsiano orkiszowa
Bułka Grahamka słonecznikowa
Hot Dog Buns 4x62,5g
Bułka szpinakowa
Bułka otrębowa
Paluszek śniadaniowy
Bułka ciabatta
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów