PUTKA
Bułka Sznytka
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Lekka bułka z włoskim rodowodem produkowana metodą naturalnej fermentacji ciasta.
Ciabatta, to tradycyjny włoski wypiek, który PUTKA przygotowuje za pomocą metody naturalnej fermentacji ciasta. Do jej produkcji wykorzystywana jest doskonałej jakości mąka pszenna. Dzięki zachowaniu tradycyjnych receptur i sposobów wypiekania, bułka jest finezyjnie chrupiąca na wierzchu i niezwykle delikatna w środku. Lekka a zarazem bardzo aromatyczna doskonale sprawdzi się w Twojej kuchni. Będzie doskonałym wyborem zarówno na śniadanie, drugie śniadanie, jak i podwieczorek, czy kolację. A ponieważ doskonale komponuje się niemal ze wszystkim, możesz stworzyć różne kompozycje smakowe.
Pszenica | Zawiera |
Bułka Sznytka
Bułka Kajzerka
Bułka Wrocławska
Bułka ciabatta
Kajzerka
Bułka ziemniaczana jasna
Bułka indyjska
Bułka Grahamka s łonecznikowa
Bułka szpinakowa
Bułka otrębowa
Paluszek śniadaniowy
Bułka Grahamka
Bułka Rustiko
Bułka hamburger
Bułki pszenne do hamburgerów MAXI 4 szt.
Bułka Ciabatka
Paluch słodki
Hot Dog Buns 4x62,5g
Ciabatta z oliwkami
Rogal wieloziarnisty
Bułka z mąką graham
Bułki do burgerów z sezamem MAXI 4 szt
Bułki do burgerów mini bez sezamu 6 szt
Bułki do burgerów z sezamem 6 szt
Bułka wrocławska
Premium BOSTON Bułki pszenne do hamburgerów z sezamem i siemieniem lnianym 4 szt.
Bezglutenowa bułka z ziarnami
Bułka owsiano orkiszowa
Bułka Sznytka
Bułka Kajzerka
Bułka tarta
Bułka Wrocławska - krojona
Bułka Wrocławska
Chleb Danuty - krojony
Chleb Jana - krojony
Chleb Zwykły - krojony
Chleb Razowy - krojony
Bułka Grahamka słonecznikowa
Bułka Orkiszowa
Bułka Grahamka
Bułka Rustiko
Chleb żytni
Chleb Wileński
Chleb Pasterski
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.