CELIKO
Muffiny klasyczne (z foremkami) bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Masz ochotę na coś słodkiego i pysznego? Wybierasz się do szkoły, pracy, na wycieczkę? A może po prostu siedzisz w domu? Zrób babeczki! Są dziecinnie łatwe w przygotowaniu i można je wszędzie zabrać ze sobą. A w dodatku zawsze się udają i zawsze smakują! Wystarczy dodać kilka składników, które zawsze są w domu.
Do opakowania dołączone są papierowe foremki.
bez barwników
bez oleju palmowego
bez syropu glukozowego
wystarczy wymieszać łyżką
super mocne foremki idealnie trzymają kształt babeczek
Muffiny klasyczne (z foremkami) bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Babeczki z płatkami czekolady - mieszanka do wypieku
Babeczki o smaku czekoladowym - mieszanka do wypieku
Babeczki z płatkami czekolady - mieszanka do wypieku
Babeczki Kopce Kreta z czekoladą
Galaretka o smaku malinowym
Najniższa cena: 2,15 zł
Galaretka o smaku cytrynowym
Najniższa cena: 2,15 zł
Galaretka o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 2,15 zł
Żelatyna w listkach 6 szt.
Najniższa cena: 4,99 zł
Masa śmietanowa malinowa (z kawałkami owoców)
Najniższa cena: 3,99 zł
Drożdże suszone instant (na 0,5 kg mąki)
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Kisiel o smaku poziomkowym
Kisiel o smaku mango-ananas
Kisiel o smaku malina-żurawina
Kisiel o smaku truskawka-kiwi
Kwas cytrynowy
Soda oczyszczona
Kisiel o smaku żurawinowym
Kisiel o smaku wiśniowym
Kisiel o smaku owoców leśnych
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk
Dr. Oetker
Marka | Dr. Oetker |
Warto wiedzieć... Ciasta w proszku nie wymagają dodawania konserwantów, ponieważ powstały ze składników, które poddane zostały procesowi suszenia. Suszenie jest naturalną metodą utrwalania żywności.
Dr. Oetker wspiera SOS Wioski Dziecięce
Inspiracji i przepisów szukaj na: www.oetker.pl
Dodaj: - 2 jajka - 100 ml wody (ok. 10 łyżek) - 100 ml oleju (ok. 10 łyżek) Sposób przygotowania: 1. Przygotowanie foremek Na blasze do pieczenia ustaw foremki. Piekarnik nagrzej do temp. 175 °C (bez termoobiegu). 2. Przygotowanie ciasta Mieszankę do wypieku babeczek wsyp do miski, dodaj jaja, wodę i olej. Całość energicznie wymieszaj łyżką lub trzepaczką do dokładnego połączenia składników (ok. 1 min). 3. Nakładanie ciasta Odsyp 1 łyżeczkę płatków czekolady. Pozostałe płatki dodaj do ciasta i delikatnie wymieszaj łyżką. Ciasto równomiernie rozłóż w foremkach. Następnie babeczki posyp odsypanymi wcześniej płatkami. 4. Pieczenie Natychmiast wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz na środkowym poziomie. Temperatura: ok. 175 °C Czas pieczenia: ok. 17-20 min Smacznego!
Nazwa funkcjonalnaBabeczki
Wariantz płatkami czekolady
Wypróbuj także:
Mini Babeczki czekoladowe z kropelkami czekolady
Mini Babeczki waniliowe z kropelkami czekolady
...z zabawnymi foremkami
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów