KANKA
Jogurt typu greckiego
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
0 % tłuszczu
wysoka zwartość białka
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
0 % tłuszczu
Wysoka zawartość białka
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pot |
Waga brutto 160
g
Średnia miara (e)
Jogurt typu greckiego
Jogurt naturalny typu greckiego
Jogurt typu greckiego
Jogurt typu greckiego 0% naturalny
Jogurt grecki 10%
Jogurt naturalny typu greckiego (tł. 10%)
Jogurt naturalny typu greckiego light (tł. 3%)
Jogurt grecki light 4% bez laktozy
Jogurt naturalny typu greckiego (tł.10%)
Jogurt grecki
Jogurt naturalny typ grecki BIO
Jogurt typu islandzkiego naturalny
Najniższa cena: 3,15 zł
30% taniej
Jogurt typu islandzkiego waniliowy
Najniższa cena: 3,19 zł
Jogurt typu islandzkiego z truskawkami
Najniższa cena: 3,19 zł
Jogurt typu islandzkiego z jagodami
Najniższa cena: 3,19 zł
Jogurt typu islandzkiego naturalny
Najniższa cena: 7,99 zł
Jogurt typu islandzkiego z mango i marakują
Najniższa cena: 3,49 zł
Serek Homogenizowany straciatella
Najniższa cena: 2,95 zł
Serek Homogenizowany waniliowy
Najniższa cena: 2,95 zł
Jogurt typu islandzkiego waniliowy
Najniższa cena: 8,95 zł
Serek homogenizowany kokosowy
Najniższa cena: 2,95 zł
Serek wiejski naturalny
Serek wiejski wysokobiałkowy
Serek wiejski bez laktozy
Śmietana 12%
Śmietana 18%
Śmietana 18% BIO
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 6
Piątnica
Marka | Piątnica |
Znak weterynaryjny na opakowaniu