REBA
Makrela roślinna w sosie pomidorowym bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 12,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pan do Mar to firma rodzinna zajmująca się produkcją konserw rybnych od początku ubiegłego stulecia. Jej fabryka znajduje się w nadmorskiej miejscowości na północny zachód od Półwyspu Iberyjskiego.
Właśnie w tych wodach firma dokonuje połowów zgodnie z zasadami zrównoważonego rybołówstwa. Następnie, zgodnie w wieloletnią tradycją przetwarza ryby i dostarcza je na nasze stoły.
W opakowaniu znajdziemy świeży pełen wartości odżywczych filet z makreli, który został pozbawiony ości i skóry. Jest on wkomponowany w wyborny sos pomidorowy, doprawiony świeżymi przyprawami i najwyższej jakości oliwą z oliwek.
Filety z makreli (atlantyckiej i kolias) w sosie pomidorowym. MAKRELA atlantycka (Scomber scombrus)/MAKRELA kolias (Scomber colias) złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VIII.c), podobszar połowu: Zatoka Biskajska.
Produkt sterylizowany.
filety z MAKRELI 75 %, pomidor* 14 %, oliwa z oliwek extra virgin* 6 %, cebula*, czosnek*, sól morska. (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 24 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.
Makrela roślinna w sosie pomidorowym bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 12,79 zł
Makrela filety w BIO sosie pomidorowym
Najniższa cena: 16,99 zł
Filety z makreli w sosie pomidorowym
Filety z makreli w sosie pomidorowym ze słodkim chilli
Filety z makreli w sosie pomidorowym z suszonymi pomidorami
Filety z makreli w sosie pomidorowym
Fileciki z makreli w sosie pomidorowym z sosem chilli sriracha
Filety z makreli w sosie pomidorowym
Makrela w pomidorach
Filety bez skóry z makreli w sosie pomidorowym bezglutenowe
Fileciki z makreli w pomidorowym sosie a'la pizza z serem mozarella
Sardynki w BIO oliwie z oliwek
Anchois (sardele) w BIO oliwie z oliwek
Tuńczyk w sosie własnym
Tuńczyk w BIO oliwie z oliwek
Makrela w BIO oliwie z oliwek
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni