DELECTA
Ciasto marchewkowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 6,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ciasto Drożdżowe Delecta Duża Blacha to gotowa mieszanka na pyszne ciasto, przy którym w wielu domach doskonale się biesiaduje. Wystarczy zmiksować zawartość torebki z jajkami, mlekiem i tłuszczem (margaryną lub masłem), posypać kruszonką i upiec. Po godzinie otrzymamy wysokiego i przepysznego drożdżowca.
Ciasto drożdżowe Delecta Duża blacha 600 g
pyszna klasyka
mąka pszenna
cukier
drożdże piekarskie w proszku 3 %
emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym
sól
syrop glukozowy
mleko odtłuszczone w proszku
aromat
barwnik: karoteny
naturalny ekstrakt z wanilii
Produkt może zawierać jaja, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.
Barwniki | Zawiera |
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy | Zawiera |
Wymiar liczbowy 600
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torba |
Waga brutto 618
g
30
ok. 1150 g produktu po przygotowaniu (30 porcji)
Ciasto marchewkowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 6,99 zł
Fajna Babka jogurtowa - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 6,99 zł
25% taniej
Karpatka z nutą waniliową - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 6,75 zł
14% taniej
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 9,39 zł
Ciasto leśny mech - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 11,99 zł
Ciasto drożdżowe bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 5,49 zł
Muffiny klasyczne (z foremkami) bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 11,25 zł
Ciasto drożdżowe z kruszonką - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 11,99 zł
Ciasto kruche bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 4,25 zł
Ciasto brownie bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 7,49 zł
Ciasto biszkoptowe bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 4,39 zł
Naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowe BIO - mieszanka do wypieku
Gofry - mieszanka do wypieku
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Najniższa cena: 0,75 zł
4% taniej
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 0,95 zł
Ekstrakt naturalny - wanilia z Madagaskaru
Najniższa cena: 6,15 zł
Drożdże uniwersalne instant (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 0,95 zł
0% taniej
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 1,00 zł
Cukier z dodatkiem wanilii
Najniższa cena: 1,65 zł
Kolorowe mini piegi - do dekoracji ciast i deserów
Najniższa cena: 2,79 zł
Tęczowe pisanki - mix dekoracji
Najniższa cena: 7,99 zł
Żelatyna spożywcza
Najniższa cena: 4,29 zł
0% taniej
Kajmak - masa krówkowa tradycyjna
Najniższa cena: 7,99 zł
Galaretka mleczna o smaku malin
Najniższa cena: 1,59 zł
0% taniej
Kropelki mix z czekolady mlecznej białej i deserowej
Najniższa cena: 7,99 zł
Ciasto marchewkowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 6,99 zł
Śnieżka oryginalna
Najniższa cena: 1,99 zł
Fajna Babka jogurtowa - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 6,99 zł
25% taniej
Babeczki z płatkami czekolady - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 6,99 zł
Najlepiej spożyć przed końcem / Numer partii - patrz bok torebki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa
FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl
Delecta
Marka | Delecta |
Podmarka Duża Blacha
Życzymy udanych wypieków! Pamiętaj... w pieczeniu najbardziej ceni się szczere intencje. Piecz śmiało dla innych... ot tak... prosto z serca
Nasz przepis na ciasto drożdżowe Do ciasta: 3 jaja, 300 ml mleka, 100 g margaryny. Do kruszonki: 4 łyżki mąki pszennej (60 g), 3 łyżki cukru (45 g), 35 g margaryny. Sposób przygotowania: Przygotuj kruszonkę: zagnieć mąkę i cukier z miękką margaryną, rozkrusz. Wlej do garnka mleko, dołóż margarynę. Razem podgrzewaj do rozpuszczenia margaryny, ostudź. Roztwór powinien być lekko ciepły (maks. temp. 40°C) Wsyp zawartość opakowania do wysokiego naczynia, dodaj jaja i stopniowo wlewaj mleko z margaryną. Miksuj (mieszadła świderki) ok. 5 min. Gotową masę przełóż do wyłożonej papierem do pieczenia blachy o wymiarach ok. 25 x 35 cm, posyp kruszonką. Odstaw w ciepłe miejsce na 30 min do wyrośnięcia. Wstaw do zimnego piekarnika i piecz w temp. 170-180°C bez termoobiegu przez 40-50 min do złocistego koloru kruszonki (sprawdź patyczkiem, czy ciasto jest upieczone). Baw się smakiem! Nasze ciasto drożdżowe doskonale smakuje z dodatkiem rodzynek i startej skórki cytrynowej. Możesz je również podać z dodatkiem rabarbaru czy ulubionych owoców (jabłka, wiśnie, śliwki).