Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ekologiczna fasolka biała Jaś jest szczególnie znana jako główny składnik popularnej na polskich stołach "fasolki po bretońsku". Doskonale nadaje się do zup, potraw jednogarnkowych, past i pasztetów, a także do sałatek. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.

Biała fasola Cannelini (ugotowana na parze)
Najniższa cena: 5,49 zł
Fasolka biała Jaś BIO
Najniższa cena: 11,99 zł
Fasola biała
Fasola gigant gotowana
Fasola biała
Fasola biała
Fasola biała BIO
Fasola biała Cannellini
Fasolka szparagowa zielona (cięta)
Biała fasola
Fasola biała
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Najniższa cena: 1,99 zł
Masło klarowane ghee BIO
Najniższa cena: 33,99 zł
Ryż jaśminowy biały BIO bezglutenowy
Najniższa cena: 12,25 zł
Mąka pszenna tortowa (typ 480) BIO
Najniższa cena: 10,39 zł
Mango suszone (bez dodatku cukru) BIO
Płatki owsiane BIO
Słonecznik łuskany bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 7,99 zł
Kasza jaglana bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 14,79 zł
Syrop klonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 29,99 zł
Płatki owsiane górskie BIO
Naturalne BIO tofu
Ryż basmati pełnoziarnisty BIO
Najniższa cena: 13,99 zł
Orzechy włoskie BIO
Najniższa cena: 10,79 zł
Zakwas z buraków tradycyjny BIO
Mąka orkiszowa (typ 700) BIO
Kasza gryczana niepalona bezglutenowa BIO
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów