MLEKPOL
Ayran - napój w stylu tureckim na bazie jogurtu
Najniższa cena: 3,69 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kefir Bez Laktozy od marki Robico to pierwszy na polskim rynku tradycyjny kefir pobawiony laktozy, zawierający dodatek probiotycznego szczepu bakterii L.rhamnosus. Bakteria L.rhamnosus HN001 ma pozytywny wpływ na układ trawienny i odporność człowieka (wspomaga odchudzanie, pomocna przy antybiotykoterapii i infekcjach wirusowych).
Kefir jest przeznaczony dla osób cierpiących na nietolerancję laktozy. Ponadto dla wszystkich tych, którzy poszukują produktów mlecznych fermentowanych o zdecydowanie łagodniejszym i delikatniejszym smaku.
Produkcja kefiru Robico polega na tym, że cały proces fermentacji i dojrzewania zachodzi oddzielnie w każdej butelce. Najpierw mleko zaszczepiane jest odpowiednimi kulturami bakterii, następnie nalewane jest do butelek, tam dojrzewa w odpowiedniej temperaturze, na końcu jest proces chłodzenia. Dopiero wtedy produkt jest gotowy do spożycia. Dzięki temu procesowi kefir Robico jest wyjątkowy nie tylko ze względu na swój smak, ale również gęstą konsystencję. Łagodny efekt musowania natomiast uzyskuje się dzięki zawartości dwutlenku węgla wytworzonego w czasie procesu fermentacji. Kefir Robico to kefir w czystej postaci, a w jego skład wchodzi tylko mleko i żywe kultury drobnoustrojów kefirowych, nie zawiera dodatku mleka w proszku.
Produkt jest całkowicie naturalny (bez dodatku cukru, słodzików, barwników, mleka w proszku).
Ze względu na swoje wyjątkowe walory smakowe powinien także świetnie sprawdzić się jako produkt dla dzieci.
produkt polski
Ayran - napój w stylu tureckim na bazie jogurtu
Najniższa cena: 3,69 zł
Kefir naturalny 2%
Kefir truskawka
Kefir mango
Kefir naturalny
Kefir tradycyjny 1,5%
Kefir tradycyjny 1,5%
Kefir bez laktozy z probiotykiem 1,5%
Kefir tradycyjny 2,0% (w szkle)
Kefir naturalny BIO
Kefir naturalny 2%
Kefir Łowicki
Ayran - napój turecki na bazie mleka fermentowanego
Kefir pitny naturalny
Ayran - napój turecki (na bazie mleka fermentowanego)
Kefir tradycyjny rodzinny 1,5%
Kefir naturalny
Kefir naturalny
Kefir naturalny
Ayran napój na bazie jogurtu z solą
Kefir luksusowy
Kefir luksusowy
Kefir naturalny BIO
Kefir sokólski
Kefir kozi gęsty BIO
Kefir tradycyjny 1,5%
Maślanka naturalna
Kefir tradycyjny 1,5%
Kefir tradycyjny 2,0% (w szkle)
Kefir tradycyjny rodzinny 1,5%
Wstrząsnąć przed spożyciem
Temperatura przechowywania: od 2°C do 8°C
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa
Informacja dla cukrzyków wymienniki na 100 g WW 0,4 WBT 0,3 WBZ 0,3 WT 0,2
Wyprodukowano dla FZZPM Zakładu Usług Handlowych ROBICO ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Piaskach ul. Zamojska 26 21-050 Piaski
Robico
| Marka | Robico |
Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce. Kefir Robico Bez Laktozy to pierwszy tradycyjny kefir bez laktozy na polskim rynku z dodatkiem probiotycznego szczepu bakterii L.rhamnosus. Bakteria L.rhamnosus HN001 ma pozytywny wpływ na układ trawienny i odporność człowieka (wspomaga odchudzanie, pomocna przy antybiotykoterapii i infekcjach wirusowych). Kefir Robico Bez Laktozy jest przeznaczony dla osób cierpiących na nietolerancję laktozy. Ponadto dla wszystkich tych, którzy poszukują produktów mlecznych fermentowanych o zdecydowanie łagodniejszym i delikatniejszym smaku. Produkt jest całkowicie naturalny (bez dodatku cukru, słodzików, barwników, mleka w proszku). Ze względu na swoje wyjątkowe walory smakowe powinien także świetnie sprawdzić się jako produkt dla dzieci. Dostępny w poręcznej butelce o pojemności 400 g.
Ten smak Robicolosalną różnicę
Więcej kulinarnych wariacji z kefirem na www.kolosalnaroznica.pl
Produkt polski
Nazwa funkcjonalnaKefir bez laktozy
Wariant1,5%
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów