DELECTA
Cukier wanilinowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier wanilinowy stanowi artykuł niezbędny w kuchni każdego miłośnika tworzenia różnego rodzaju smakowitych domowych wypieków. Cukier wanilinowy jest idealnym dodatkiem wspomagającym, podkreślającym oraz uzupełniającym smak ciast, deserów oraz różnych drobnych wypieków. Wanilina poza środowiskiem domowym idealnie sprawdza się również w warunkach cukierniczych gdzie jest szeroko stosowana celem polepszenia walorów smakowych wypieków oraz deserów.
podwójna porcja na 2 kg mąki
aromatyczny
cukier
aromat
Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 30
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 32
g
Cukier wanilinowy
Cukier wanilinowy
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Najniższa cena: 2,59 zł
Cukier wanilinowy
Cukier z wanilią
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,15 zł
Cukier o smaku migdałowym
Najniższa cena: 2,25 zł
Cukier ze skórką cytrynową
Najniższa cena: 2,25 zł
Cukier wanilinowy - porcja XXL
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Cukier wanilinowy (na 1 kg mąki)
Drożdże instant
Ekstrakt naturalny - wanilia z Madagaskaru
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Kisiel gładki o smaku malinowym
Drożdże do pizzy
Cukier wanilinowy
Kajmak - masa krówkowa tradycyjna
Cukier z wanilią
Galaretka mleczna o smaku malin
Galaretka o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 2,39 zł
Soda oczyszczona
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru)
Pierniczki korzenne (mieszanka do wypieku)
Najniższa cena: 9,99 zł
Galaretka o smaku agrestowym
Najniższa cena: 2,49 zł
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru)
Galaretka o smaku pomarańczowym
Najniższa cena: 2,49 zł
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nasz przepis na zebrę Przygotuj: 5 jaj, 2 i 1/2 szklanki mąki pszennej (+ 3 łyżki), 1 i 1/2 szklanki cukru, 1 szklankę wody, 1 szklankę oleju, 2 łyżeczki proszku do pieczenia Delecta, cukier wanilinowy 30 g Delecta, 3 łyżki kakao. Jaja zmiksuj z cukrem i cukrem wanilinowym, dodaj mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, wodę oraz olej. Całość wymieszaj. Ciasto podziel na dwie części. Do jednej dodaj 3 łyżki mąki, a do drugiej kakao. Na środek wysmarowanej tłuszczem tortownicy o śr. 24 cm wlewaj na przemian po 1 łyżce ciasta jasnego i ciemnego. Piecz w nagrzanym do 180 °C piekarniku przez ok. 1 godzinę.
Delecta
Marka | Delecta |
Życzymy udanych wypieków! Pamiętaj... W pieczeniu najbardziej ceni się szczere intencje. Piecz śmiało dla innych... ot tak... prosto z serca. Zastosowanie Cukier wanilinowy służy jako dodatek do ciast, deserów, ciasteczek, naleśników i potraw mlecznych.