Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wędzona papryka charakteryzuje się słodkawym smakiem i intensywnym aromat dymu wędzarniczego. Komponuje się z daniami mięsnymi i rybnymi. Pasuje do sera i twarożków, a także fasoli po bretońsku i gulaszy. Doskonale podkreśli smak dań kuchni hiszpańskiej i meksykańskiej oraz bliskiego wschodu.
mielona w całości
Papryka słodka mielona
Najniższa cena: 1,99 zł
5% taniej
Papryka wędzona słodka (mielona)
Najniższa cena: 2,29 zł
3% więcej
Papryka wędzona słodka mielona
Najniższa cena: 2,35 zł
Papryka czerwona mielona BIO
Najniższa cena: 14,99 zł
Papryka wędzona słodka BIO
Najniższa cena: 15,75 zł
Papryka słodka mielona
Papryka słodka mielona
Papryka słodka mielona XL
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Papryka słodka mielona
Papryka ostra mielona
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Posypka bajglowa do wszystkiego
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier o odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Mielona w całości dla zachowania pełni smaku i aromatu
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Warzywne leczo z kuskusem Składniki: 4 łyżki oliwy z oliwek 1 cebula pokrojona w drobną kostkę 100 g Boczniaków pokrojonych w paski 1 mały bakłażan pokrojony w grubą kostkę (ok. 2 cm) 1 mała cukinia ¹/₂ czerwonej papryki pokrojonej w grubą kostkę ¹/₂ żółtej papryki pokrojonej w grubą kostkę 150 g kaszy kuskus perłowy 400 g pomidorów pelati pokrojonych 2.5 łyżki papryki wędzonej słodkiej mielonej Kamis 1 łyżeczka czosnku granulowanego Kamis 2 łyżeczki oregano Kamis sól, pieprz do smaku 100 g sera feta pokruszonego 1 łyżka posiekanej natki pietruszki Przygotowanie: 15 min Gotowanie 30 min Porcje 4 1. Na dużej, mocno rozgrzanej patelni podsmaż na oliwie cebulę razem z boczniakami. 2. Dodaj bakłażana, cukinię, papryki, duś razem 5 min. 3. Dodaj kuskus, pomidory, przyprawy. Podlej ok. 250 ml wody. Gotuj na wolnym ogniu ok. 20 min, aż sos zgęstnieje. W trakcie zamieszaj. 4. Dopraw solą i pieprzem. Przed podaniem posyp fetą i natką pietruszki.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów