DARY NATURY
Papryka czerwona mielona BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Papryka wędzona słodka Kotanyi to produkt charakterystyczny dla kuchni węgierskiej. Ma wyrazisty i przyjemny aromat oraz charakterystyczny smak. Stosowana jest najczęściej do dań mięsnych – takich jak gulasze i różnego rodzaju sosy.
Papryka wędzona słodka powstaje poprzez wędzenie dojrzałych owoców słodkiej papryki. Wędzi się ją w piecach opalanych drewnem dębowym. Aby uzyskać pełny aromat warto przez chwilę podgrzać ją na patelni z tłuszczem, ale uwaga nie należy jej podgrzewać zbyt długo, gdyż stanie się gorzka.
Papryka wędzona słodka Kotanyi – doskonały dodatek do dań mięsnych:
dobre z natury
Papryka czerwona mielona BIO
Papryka wędzona słodka BIO
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka słodka mielona XL
Papryka słodka mielona
Papryka słodka mielona
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów