KOTANYI
Kolendra (liście)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Suszone liście kolendry są aromatyczne, mają korzenny smak, który jest delikatniejszy od smaku świeżej kolendry. Szczególnie dobrze smakują z kminem i miętą. Liście kolendry to ważny składnik kuchni Ameryki Łacińskiej i Azji, szczególnie kuchni tajskiej
dobre z natury
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Kolendra liście
Wymiar liczbowy 6
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
Kolendra (liście)
Kolendra mielona
Kolendra (cała)
Kolendra (nasiona)
Kolendra (suszone liście)
Kolendra liofilizowana bezglutenowa BIO
Pieprz czarny ziarnisty
Najniższa cena: 1,75 zł
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Najniższa cena: 9,99 zł
Cynamon mielony
Najniższa cena: 2,99 zł
Sól Kala Namak (drobnoziarnista)
Najniższa cena: 5,49 zł
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Harissa - mieszanka przypraw
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Kolendra mielona
Pieprz czarny mielony
Papryka słodka mielona
Sól morska jodowana - młynek
Sól Himalajska - młynek
Przechowywać w suchym miejscu.
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Dobre z natury Suszone liście kolendry są aromatyczne, mają korzenny smak, który jest delikatniejszy od smaku świeżej kolendry. Szczególnie dobrze smakują z kminem i miętą. Liście kolendry to ważny składnik kuchni Ameryki Łacińskiej i Azji, szczególnie kuchni tajskiej. Zastosowanie: Idealna do zup, sałatek i sosów, curry czy sosu typu chutney.
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.