LEBENSBAUM
Laska wanilii Bourbon BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Prawdziwa wanilia bourbon ma uwodzicielsko delikatny i słodko-korzenny smak. Laskę wanilii KOTÁNYI należy przekroić wdłuż i wyjąć miąższ, w którym znajdują się liczne ziarna otulone wysokokalorycznym olejkiem.//Zastosowanie: Uszlachtenia smak budyniów, kompotów, potraw mącznych, ciast, mlecznych drinków, kakao i likierów. Fantastyczna propozycja dla małych i dużych miłośników słodkości:
dobre z natury
z Madagaskaru
Laska wanilii Bourbon BIO
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Sos sałatkowy tzatziki
Najniższa cena: 1,85 zł
0% taniej
Grill do owoców morza - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 2,35 zł
15% taniej
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 1,85 zł
0% taniej
Grill do warzyw - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 2,35 zł
15% taniej
Przyprawa do żeberek z miodem
Najniższa cena: 1,85 zł
19% taniej
Sól Kala Namak (drobnoziarnista)
Najniższa cena: 5,49 zł
Papryka wędzona ostra (mielona)
Papryka wędzona słodka (mielona)
Zioła toskańskie
Papryka słodka mielona
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Harissa - mieszanka przypraw
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Kolendra mielona
Przechowywać w suchym miejscu.
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Zainspiruj się szeroką ofertą produktów do pieczenia! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Lody waniliowe Na 500 ml lodów: 250 ml mleka, 250 ml śmietany, 4 żółtka, 1 laska wanilii Kotányi, 50 g cukru. Przygotowanie: Rozetnij laskę wanilii wzdłuż na pół i wyskrob miąższ z ziarenkami. Dodaj laskę i miąższ do mleka i śmietany, całość zagotuj. Ubij żółtka z cukrem na pianę, dodaj mieszankę mleka i śmietany. Cały czas mieszaj, drewnianą łyżką, nad gotującą się wodą do czasu, aż całość delikatnie zgęstnieje. Pozostaw do schłodzenia, odcedź i zamroź w urządzeniu do lodów. Całość powinna mieć kremową konsystencję.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów