MIODY POLSKIE
Miód pszczeli nektarowy akacjowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Miód pszczeli nektarowy akacjowy Miód ten powstaje z nektarów różnych roślin. Jednak nektar z akacji(robinii akacjowej) występuje w nim w przewadze. Stąd łączy w sobie właściwości miodu akacjowego oraz wielokwiatowego.
Polecany w celu poprawy funkcjonowania przewodu pokarmowego oraz podnoszeniu odporności i witalności organizmu.
** Krystalizacja miodu jest naturalnym procesem. Większość polskich miodów krystalizuje. Czas krystalizacji zależy od wielu czynników. Krystalizacja jest jedną z oznak dobrej jakości miodu. Miód nie traci swoich właściwości przez krystalizację. Tak samo wartościowy jest miód płynny (patoka) jak i stały (krupiec). Krystalizacja polskiego miodu jest więc raczej nieuchronnym procesem, który zazwyczaj następuje po kilku miesiącach. Na szczęście skrystalizowany miód można przewrócić do stanu płynnego ogrzewając go w pojemniku z ciepłą woda o temperaturze 40 st, C.
Miód pszczeli nektarowy akacjowy
Miód akacjowy
Miód nektarowy wielokwiatowy
Miód nektarowy lipowy
Miód nektarowo spadziowy leśny
Miód nektarowy wielokwiatowy
Miód nektarowy lipowy
Miód nektarowy gryczany
Miód nektarowy faceliowy
Miód nektarowo-spadziowy (leśny)
Miód pszczeli wielokwiatowy kremowany
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed dostępem światła.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów