DELECTA
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 1,19 zł
16% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Amoniak spożywczy marki Appetita to doskonały środek spulchniający, który sprawdzi się podczas pieczenia ciast, ciasteczek.
Sprawia, że wypieki są pulchne, chrupiące i równomiernie wyrośnięte. Dzięki niemu ciasta zyskują bąbelkową i porowatą strukturę.
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 1,19 zł
16% taniej
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 9,55 zł
Proszek do pieczenia BIO
Najniższa cena: 2,49 zł
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia BIO (na 0,5 kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Amoniak spożywczy do wypieków
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Przechowywać w suchym miejscu.
Przechowywać w temperaturze otoczenia.
Amoniaczki
Przygotuj:
- 500 g mąki
- 100 g margaryny
- 150 g cukru
- pół szklanki mleka
- 2 jajka
- sól
- cukier puder do posypania
Produkty Domowe Sekrety:
- 1 łyżeczka amoniaku
- opakowanie cukru waniliowego
Sposób przygotowania
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać jajka, odrobinę soli, cukru waniliowego, amoniak rozpuszczony w ciepłym mleku i mąkę. Wyrobić ciasto i włożyć do lodówki na godzinę. Następnie schłodzone ciasto rozwałkować na grubość ok. 5 mm i wykroić foremkami ciasteczka. Ułożyć je na posmarowanej tłuszczem blasze i piec na jasnozłoty kolor w temp. ok. 200°C. Wystudzone posypać cukrem pudrem.
Apetyczne przepisy www.domowesekrety.pl
ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek
Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek
Appetita
Marka | Appetita |
Podmarka Domowe Sekrety
Domowe sposoby na... ... piękne odbicie w lustrze Aby cieszyć się pięknym odbiciem w lustrze, wystarczy umyć je wodą z amoniakiem, wypolerować a lustro zachwyci czystością.
Amoniaczki Przygotuj: - 500 g mąki - 100 g margaryny - 150 g cukru - pół szklanki mleka - 2 jajka - sól - cukier puder do posypania Produkty Domowe Sekrety: - 1 łyżeczka amoniaku - opakowanie cukru waniliowego Sposób przygotowania Margarynę utrzeć z cukrem, dodać jajka, odrobinę soli, cukru waniliowego, amoniak rozpuszczony w ciepłym mleku i mąkę. Wyrobić ciasto i włożyć do lodówki na godzinę. Następnie schłodzone ciasto rozwałkować na grubość ok. 5 mm i wykroić foremkami ciasteczka. Ułożyć je na posmarowanej tłuszczem blasze i piec na jasnozłoty kolor w temp. ok. 200°C. Wystudzone posypać cukrem pudrem. Apetyczne przepisy www.domowesekrety.pl
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów