PROSTE HISTORIE
Pierogi z mięsem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Uszka z grzybami to wspaniały dodatek do klarownych zup na bulionie, na przykład czerwonego barszczu lub kremowej grzybowej. Miękkie, delikatne ciasto, a w nim… leśne aromaty polskich borowików i pieczarek. Prosto, tradycyjnie i przede wszystkim pysznie!
Pierogi z mięsem
Pierogi z kapustą bezglutenowe
Uszka z grzybami
Uszka z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym
Pierogi z kapustą i grzybami mrożone
Uszka z kapustą i grzybami mrożone
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Kluski śląskie z dziurką
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
Kartofle ze skórką grubo ciosane bezglutenowe
Chrupiące fryteczki bezglutenowe
Talarki ziemniaczane bezglutenowe
Owoce lasów i sadów
Zapiekanka z szynką i pieczarkami
Zapiekanka z pieczarkami
Pyzy ziemniaczane
Pyzy z mięsem mrożone
Słodkie maliny
Zupa ogórkowa z koperkiem bezglutenowa
Zupa kalafiorowa z koperkiem bezglutenowa
Warunki przechowywania i transportu:
• w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
• w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
• w temperaturze poniżej -18 °C: Najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym z tyłu opakowania.
Zamrożone uszka wyjmij z opakowania i wrzuć do około 2 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie uszka delikatnie przemieszaj aby nie przylegały do dna. Od chwili kiedy uszka zaczną wypływać na powierzchnię wody gotuj je na wolnym ogniu przez około 6-8 minut. Gotowe uszka możesz podać z barszczem lub jako samodzielne danie. Mogą też służyć jako baza do sałatek
Iglotex SA
ul. Leśna 2
83-220 Skórcz
Polska
Nazwa funkcjonalnaUszka
Wariantz grzybami
Wyprodukowano w Polsce
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów