CHEŁMIŃSKI
Kiełki lucerny BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kiełki rzodkiewki BIO zawierają sporo witaminy C. Są cennym źródłem jodu,potasu oraz magnezu,zawierają również siarkę dzięki czemu mają korzystny wpływ na skórę,włosy i paznokcie. Są pikantne w smaku, doskonałe do sałatek,kanapek i twarogu.
Może występować naturalny biały puch.
Kiełki rzodkiewki BIO
bez laktozy, bezglutenowy, bez orzechów
Kiełki lucerny BIO
Kiełki brokuła BIO
Mieszanka kiełków BIO
Pędy słonecznika
Temperatura przechowywania 2-8 C
Spożywać na surowo.
Biały
puszek występujący w korzeniowej części świeżych kiełków rzodkiewki, a także
brokułu, czy jarmużu, ze względu na swój wygląd (biały meszek), bywają mylone z
pleśnią. Są to korzonki boczne – włośniki - element systemu korzeniowego
rośliny
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.