CHEŁMIŃSKI
Kiełki rzodkiewki BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kiełki brokuła bio zawierają witaminy:A,C,wapno oraz żelazo.Kiełki brokuła zawierają sulforafan,substancję przeciwdziałająca powstawaniu nowotworów.Doskonałe do sałatek oraz kanapek.
Termin przydatności: 3 dni od otrzymania produktu.
Kiełki brokuła BIO
Bez laktozy, bezglutenowy, bez orzechów
Kiełki rzodkiewki BIO
Kiełki lucerny BIO
Mieszanka kiełków BIO
Pędy słonecznika
Temperatura przechowywania 2-8 C
Spożywać na surowo.
Biały
puszek występujący w korzeniowej części świeżych kiełków rzodkiewki, a także
brokułu, czy jarmużu, ze względu na swój wygląd (biały meszek), bywają mylone z
pleśnią. Są to korzonki boczne – włośniki - element systemu korzeniowego
rośliny.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.