JAWO
Pyzy z mięsem mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
ręcznie robione
bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry
7 minut i gotowe
Produkt polski
ziemniaki 51%
śliwki węgierki 20%
skrobia ziemniaczana
mąka pszenna
pasteryzowane jaja płynne
Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez dodatku cukru
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 462
g
angielski
niemiecki
polski
Pyzy z mięsem mrożone
Pielmieni wieprzowo-wołowe
Pierogi domowe z mięsem mrożone
Pierogi domowe ruskie mrożone
Pierogi domowe z serem mrożone
Knedle w truskawkami mrożone
Uszka z kapustą i grzybami mrożone
Gnocchi ziemniaczane mrożone
Kluski śląskie z dziurką mrożone
Kartacze z mięsem mrożone
Kopytka domowe mrożone
Pierogi z kapustą i grzybami mrożone
Naleśniki z serem mrożone
Uszka z mięsem mrożone
Kluski leniwe z serem mrożone
1. Wrzuć pojedynczo zamrożone knedle do 3 l posolonego wrzątku. 2. Nie przerywaj wrzenia i nie mieszaj. Od momentu wypłynięcia knedli na powierzchnię gotuj na wolnym ogniu 7 minut. 3. Po ugotowaniu wyjmij knedle za pomocą łyżki cedzakowej. I podawaj tak, jak lubisz.
Spróbujesz, pokochasz W domowej kuchni knedle najczęściej podajemy polane podsmażoną na maśle bułką tartą.
Warunki przechowywania: -6°C: 1 tydzień. -12°C: 1 miesiąc. -18°C: do daty minimalnej trwałości. Po rozmrożeniu nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Maks. temp. °C -18
Jawo
Marka | Jawo |
Uwaga! Produkt jest wykonany ręcznie i może się nieznacznie różnić wielkością i kształtem.
Jawo Ślimak, ślimak pokaż rogi dam ci sera na pierogi...
Produkt polski. Wyprodukowano w Polsce.