PROSTE HISTORIE
Pierogi z wiśniami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyborny smak klasycznych, jesiennych owoców, otulonych miękkim ciastem ziemniaczanym. Oto tajemnica pysznych knedli ze śliwkami. Ich wyjątkowy smak to wspomnienie wrześniowego słońca i bogactwa owocowej przyjemności. Cudowny pomysł na oryginalny obiad lub podwieczorek dla każdego łasucha. | ||||||||||
Pierogi z wiśniami
Pierogi z owocami
Pierogi ze szpinakiem i brokułami
Knedle ze śliwką
Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym
Pierogi z ziemniakami i szpinakiem bezglutenowe
Lód w kostkach
Cena przed obniżką: 5,99 zł
25% taniej
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Owoce lasów i sadów
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
Zupa krupnik polski z kaszą jęczmienną
Zupa grzybowa z podgrzybkami bezglutenowa
Zupa pieczarkowa z pietruszką bezglutenowa
Zupa pomidorowa z ryżem
Zupa królewska ze szpinakiem
Zupa węgierska pikantna bezglutenowa
Talarki ziemniaczane bezglutenowe
Słodkie maliny
Kopytka ziemniaczane
Pierogi z jagodami
• w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
• w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
• w temperaturze poniżej -18 °C: Najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym z tyłu opakowania.
Sposób przygotowania: zamrożone knedle wyjmij z opakowania i wrzuć do minimum 3 litrów wrzącej, osolonej wody.
Następnie knedle delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. Od chwili kiedy knedle zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj na wolnym ogniu przez około 6-7 minut. Ugotowane knedle wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Gotową potrawę możesz polać śmietaną lub jogurtem i posypać cukrem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów