SMAKMAK
Pierogi ruskie
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cienkie elastyczne ciasto napełnione farszem z kapusty i grzybów, ugotowane w wodzie, chłodzone. Wyrób garmażeryjny, pakowany w atmosferze ochronnej.
mąka pszenna, kapusta kiszona 28% ( kapusta, sól) , woda, pieczarka 3%, bułka tarta ( mąka pszenna, drożdże, sól ), przyprawa klasyczna ( sól, maltodekstryna, aromaty ), olej rzepakowy, marchew, cebula, sól, grzyby leśne 0,4%, cukier, pieprz
Może zawierać: jaja, mleko, soję seler, gorczycę.
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Pierogi z serem
Pierogi leniwe
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierożki gyoza z beyond meat
Pierogi jagodowe
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Wegańskie pierogi z malinami
Pierogi graham z serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pyzy
Najniższa cena: 5,99 zł
Naleśniki
Najniższa cena: 8,99 zł
Buraczki gotowane całe
Buraczki gotowane tarte
Kluski śląskie
Kluski leniwe
Kukurydza gotowana
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi z mięsem
Naleśniki z nadzieniem serowym
Naleśniki z nadzieniem serowym - truskawkowym
Naleśniki z nadzieniem serowym - jagodowym
Krokiety z mięsem
Krokiety z kapustą i grzybami
Krokiety z pieczarkami i mozzarellą
od +2° C do +7°C
Po wyjęciu z opakowania produkt umieścić w garnku z wrzącą wodą i gotować przez ok. 2 min lub podgrzewać na rozgrzanej patelni z odrobiną tłuszczu przez ok. 4 min.