SMAKMAK
Pierogi z serem
Najniższa cena: 9,45 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pierogi z serem Almonte kuszą już na sam widok. Są wykonywane ręcznie z najlepszej jakości składników. W delikatnym cieście znajduje się serowe nadzienie. Z pewnością posmakują każdemu, kto ceni tradycyjne potrawy.
Pierogi z serem Almonte to sposób na szybkie, a zarazem wybitnie smaczne danie. Zamiast spędzać czas na lepieniu, wystarczy chwilę je podgotować lub podsmażyć i już można cieszyć się daniem, które smakuje zupełnie jak domowe.
Pierogi z serem Almonte - co warto wiedzieć?
Pierogi z serem
Najniższa cena: 9,45 zł
Pierogi ruskie
Najniższa cena: 19,99 zł
Pierogi z mięsem
Najniższa cena: 20,85 zł
Pierogi z kapustą i grzybami
Najniższa cena: 7,99 zł
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Pierogi szpinakowe
Pierogi mięsne
Pierogi zbójnickie
Pierogi z mięsem BIO
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z ziemniakami i serem BIO
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z mięsem
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi jagodowe
Pierogi wigilijne
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kurczakiem
Pierogi graham z serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ze szpinakiem i serem typu feta
Pierogi z jabłkami i cynamonem
Pierogi z ziemniakami ioliwą truflową
Pierogi z ziemniakami i twarogiem
Pierogi z truskawkami
Pierogi ruskie
Najniższa cena: 19,99 zł
Pierogi z mięsem
Najniższa cena: 20,85 zł
Kopytka
Pierogi jagodowe
Pierogi wigilijne
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kurczakiem
Kluski śląskie
Pierogi graham z serem
Paszteciki z kapustą i grzybami
Paszteciki z mięsem
Bigos staropolski
Łazanki z makiem
Łazanki z kapustą i grzybami
Przechowywać w temperaturze 0-4 st. C.
SPOSÓB 1: Podgrzać pierogi na parze (pierogi na durszlaki do garnka z małą
ilością gotującej wody) trzymać pod przykryciem do zagrzania. Podawać z masłem i/lub cukrem. Można też polać jogurtem i podać z owocami lub konfiturami.
SPOSÓB 2: Uprażyć na sucho na patelni bulkę tartą dodając pod koniec cukier można dodać kilka łyżek oleju. Pierogi o temperaturze otoczenia podsmażyć na maśle pod koniec dodając uprażoną bułkę tartą z cukrem.
Przechowywać w temperaturze 0-4 st. C.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów