LAY'S
Chipsy ziemniaczane o smaku pikantnej papryki
Najniższa cena: 8,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wybieramy najlepsze ziemniaki, myjemy je i kroimy w grube plastry ze skórką.
Następnie smażymy je w wielkim kotle, w oleju słonecznikowym. Dzięki większej grubości plasterków oraz dłuższemu i wolniejszemu smażeniu nasze chipsy uzyskują wyjątkową chrupkość.
Na koniec tak usmażone chipsy doprawiamy posypką o smaku papryki.
unikalny proces wytworzenia z olejem słonecznikowym
bez dodatku glutaminianu sodu
Chipsy ziemniaczane o smaku pikantnej papryki
Najniższa cena: 8,99 zł
Pieczone formowane chipsy ziemniaczane o smaku grillowanej papryki.
Najniższa cena: 8,99 zł
Chipsy ziemniaczane o smaku papryki
Najniższa cena: 8,99 zł
Pieczone formowane chipsy ziemniaczane o smaku grillowanej papryki
Chipsy Papryka
Chipsy ziemniaczane karbowane o smaku papryki
Chipsy ziemniaczane o smaku papryki
Chipsy ziemniaczane o smaku pikantnej papryki
Chipsy ziemniaczane o smaku słodkiej papryki chilli
Chipsy ziemniaczane o smaku grillowanej papryki
Chipsy Paprykowe
Chipsy w kotle prażone papryka czerwona
Chipsy ziemniaczane o smaku ketchupowym
Chipsy ziemniaczane o smaku kremowej papryki
Chipsy Paprykowe
Chipsy Paprykowe
Chipsy ziemniaczane o smaku paprykowym (bezglutenowe)
Prażynki solone
Chrupki z soczewicy o smaku papryki
Chrupki zielona cebulka
Prażynki lekko solone
Chipsy w kotle prażone kwaśna śmietana
Chipsy w kotle prażone z solą morską
Prażynki bekonowe
Cornados ser z jalapeno
Grillowany kurczak
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem.
Niedźwiedź 64, 32-090 Słomniki
Porcja 30 g produktu dostarcza: energia 632 kJ/151 kcal 8%*, tłuszcz 8,4 g 12%*, kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g 5%*, cukry 1,1 g 1%*, sól 0,28 g 5%* 100 g produktu dostarcza: 2108 kJ/ 505 kcal *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej 8400 kJ/2000 kcal. Pakowany w atmosferze ochronnej.
Intersnack Poland Sp. z o.o. Niedźwiedź 64, 32-090 Słomniki
Przysnacki
Marka | Przysnacki |
Wybieramy najlepsze ziemniaki, myjemy je i kroimy w grube plastry ze skórką. Następnie smażymy je w wielkim kotle, w oleju słonecznikowym. Dzięki większej grubości plasterków oraz dłuższemu i wolniejszemu smażeniu nasze chipsy uzyskują wyjątkową chrupkość. Na koniec tak usmażone chipsy doprawiamy posypką o smaku papryki.
Spróbuj również innych smaków: Chipsy w kotle prażone z solą morską Chipsy w kotle prażone kwaśna śmietana
Czy wiesz, że...? Staropolskie słowo „prażyć" oznaczało przypiekać przy wtórze odgłosów skwierczenia, trzaskania, pękania. Więcej informacji znajdziesz na: www.przysnacki.pl
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów