LAY'S
Chispy ziemniaczane o smaku zielonej cebulki
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wybieramy najlepsze ziemniaki, myjemy je i kroimy w grube plastry ze skórką. Następnie smażymy je w wielkim kotle, w oleju słonecznikowym. Dzięki większej grubości plasterków oraz dłuższemu i wolniejszemu smażeniu nasze chipsy uzyskują wyjątkową chrupkość. Na koniec tak usmażone chipsy doprawiamy posypką o smaku kwaśnej śmietany.
unikalny proces wytworzenia z olejem słonecznikowym
bez dodatku glutaminianu sodu
Chispy ziemniaczane o smaku zielonej cebulki
Pieczone formowane chipsy ziemniaczane o smaku jogurtu z ziołami
Najniższa cena: 8,99 zł
Chipsy ziemniaczane o smaku śmietankowego serka z ziołami
Najniższa cena: 8,99 zł
Chipsy ziemniaczane o smaku sera manchego
Chipsy ziemniaczane o smaku cebulki
Chipsy Ser
Chipsy w kotle prażone kwaśna śmietana
Chipsy ziemniaczane o smaku makaronu z serem
Chipsy ziemniaczane o smaku śmietankowego serka z ziołami
Pieczone formowane chipsy ziemniaczane o smaku jogurtu z ziołami
Pieczone formowane chipsy ziemniaczane o smaku kurek w śmietanowym sosie
Chipsy Ser-Cebula
Chipsy Śmietana & Cebula
Chipsy Ser & Cebula
Strong Chipsy ziemniaczane karbowane o smaku sera i ostrej papryki
Chipsy ziemniaczane o smaku fromage
Chrupki z soczewicy o smaku papryki
Chrupki zielona cebulka
Chipsy w kotle prażone papryka czerwona
Chipsy w kotle prażone z solą morską
Prażynki lekko solone
Prażynki solone
Prażynki bekonowe
Cornados ser z jalapeno
Grillowany kurczak
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem.
Niedźwiedź 64, 32-090 Słomniki
Porcja 30 g produktu dostarcza: energia 634 kJ/152 kcal 8%*, tłuszcz 8,4 g 12%*, kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g 4%*, cukry 0,8 g 1%*, sól 0,39 g 7%* 100 g produktu dostarcza: 2106 kJ/ 504 kcal *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej 8400 kJ/2000 kcal. Pakowany w atmosferze ochronnej.
Intersnack Poland Sp. z o.o. Niedźwiedź 64, 32-090 Słomniki
Przysnacki
Marka | Przysnacki |
Wybieramy najlepsze ziemniaki, myjemy je i kroimy w grube plastry ze skórką. Następnie smażymy je w wielkim kotle, w oleju słonecznikowym. Dzięki większej grubości plasterków oraz dłuższemu i wolniejszemu smażeniu nasze chipsy uzyskują wyjątkową chrupkość. Na koniec tak usmażone chipsy doprawiamy posypką o smaku kwaśnej śmietany.
Spróbuj również innych smaków: Chipsy w kotle prażone papryka czerwona Chipsy w kotle prażone z solą morską
Czy wiesz, że...? Staropolskie słowo „prażyć" oznaczało przypiekać przy wtórze odgłosów skwierczenia, trzaskania, pękania. Więcej informacji znajdziesz na: www.przysnacki.pl
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów