SEKO
Pasta makrelowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Łagodna pasta makrelowa Seko to połączenie kawałków świeżej, uparowanej ryby z cebulą, papryką, ogórkiem i pomidorem. Pasta jest dobrze doprawiona, dzięki czemu świetnie sprawdza się na kanapce, w tortilli czy naleśniku. Makrela jest bogatym źródłem kwasów tłuszczowych omega-3, witaminy D oraz białka.
Łagodna pasta makrelowa Seko słoik 190 g
Cebula, papryka konserwowa, parowane rozdrobnione kawałki makreli (Scomber scombrus), ogórki konserwowe, koncentrat pomidorowy, cukier, woda, marchew suszona, mąka pszenna, sól, skrobia modyfikowana, ocet spirytusowy, przyprawy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; aromat, ekstrakty przypraw.
ZAWIERA: RYBA, PSZENICA
Pasta makrelowa
Łagodna pasta makrelowa
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe w oleju
Koreczki śledziowe po giżycku
Makrela w galarecie z warzywami
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Pasta jajeczna
Pasta makrelowa
Ryba po grecku
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Sałatka warzywna z jajkiem
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka
Dorsz po grecku
Śledź w galarecie z warzywami
Przechowywać w temperaturze od -2°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów