CASA MODENA
Salami spianata calabra pik
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjny produkt wyrabiany metodami rzemieślniczymi. Mięso wieprzowe poddaje się grubemu mieleniu, dodaje się słoninę i przyprawia solą. Tak przygotowana masa umieszczana jest we flaku. Po tym, wędlina poddawana jest spłaszczaniu dla nadania charakterystycznego kształtu. Dojrzewa przez co najmniej 4 miesiące. Świetna na deskę wędlin i do pizzy.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | ||
Wartość energetyczna (kcal) | ||
Tłuszcz (g) | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | ||
Węglowodany (g) | ||
w tym cukry (g) | ||
Białko (g) | ||
Błonnik (g) | ||
Sól (g) |
Salami spianata calabra pik
Fuet
Salami Milano
Fuet d olot
Salame Napoli
Kiełbasa fuet extra
Salami Milano - plastry BIO
Salame Spianata
Salami Toscanella - plastry BIO
Salami mini - kawałek
Ser Mozzarella (mini kulki)
Ser Mozzarella (tarty)
Ser Ricotta
Ser Mascarpone
Ser Mozzarella (kulka)
Ser Mozzarella light (kulka)
Szynka prosciutto crudo
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Szynka affettati prosciutto cotto
Mortadella
Salami Milano
Salame Napoli
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów