BIRAGHI
Ser Gran Ricotta (super cremosa)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ricotta Galbani to świeży ser wytwarzany z mieszaniny mleka krowiego i serwatki, znany we Włoszech od wielu pokoleń. Występuje prawie we wszystkich regionach Włoch, można ją wytwarzać z różnych rodzajów mleka i serwatki oraz poddawać dojrzewaniu. Jest to ser biały, podobny to twarożku, ale o bardziej zwartej konsystencji i bardzo drobnych grudkach. Odznacza się łagodnym i delikatnym smakiem i jest niemal bezzapachowy. Jest szczególnie ceniony za swą lekkość i aksamitny smak. Ricotta jest znakomitym składnikiem wielu potraw, zarówno deserów i ciast jak również farszów i dań pikantnych.
nowa receptura
Ser Gran Ricotta (super cremosa)
Ser Ricotta
Ser Ricotta
Ser Mozzarella (mini kulki)
Ser Mozzarella (tarty)
Ser Mascarpone
Salami Milano
Szynka prosciutto crudo
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Ser Mozzarella light (kulka)
Ser Mozzarella (kulka)
Szynka affettati prosciutto cotto
Salame Spianata
Salame Napoli
Mortadella
Należy spożyć do: data i numer partii na spodzie opakowania. Przechowywać w temperaturze od 0 ℃ do +6 ℃.
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 6
ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa
Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa www.galbani.pl
Galbani
| Marka | Galbani |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Marka numer 1 we Włoszech w sprzedaży serów pakowanych.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów