KOTANYI
Kolendra (liście)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Liofilizacja to proces suszenia, który polega na usuwaniu wody z zamrożonego wcześniej surowca w drodze tzw. sublimacji, czyli bezpośredniego przejścia w stan pary z pominięciem stanu ciekłego. Proces ten likwiduje większość zanieczyszczeń mikrobiologicznych, dzięki czemu surowiec może być bezpiecznie przechowywany przez długi okres czasu.
Produkty liofilizowane zachowują w 90 % swój naturalny kształt, barwę i aromat. Dzięki możliwości przeprowadzenia procesu w niskich temperaturach, surowiec przygotowany metodą liofilizcji nie traci cennych witamin i olejków eterycznych.
Liofilizowaną kolendrę z uprawy ekologicznej można wykorzystać w formie przyprawy, np. do mięs, ryb, zup, sałatek, dań z ryżu i warzyw strączkowych lub jako dodatek do ziołowego naparu.
100 % kolendra* liofilizowana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Kolendra (liście)
Kolendra mielona
Kolendra (cała)
Kolendra (nasiona)
Kolendra (suszone liście)
Kolendra liofilizowana bezglutenowa BIO
Majeranek BIO
Najniższa cena: 5,49 zł
Pieprz czarny ziarno BIO
Najniższa cena: 14,79 zł
Proszek do pieczenia BIO
Najniższa cena: 2,49 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Przyprawa do dań wegetariańskich BIO
Najniższa cena: 7,99 zł
Oregano BIO
Czosnek niedźwiedzi BIO
Cynamon mielony BIO
Liście laurowe BIO
Natka pietruszki suszona BIO
Papryka czerwona mielona BIO
Czarnuszka BIO
Bazylia BIO
Kurkuma BIO
Goździki całe BIO
Lubczyk BIO
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów