DR. OETKER
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 0,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Proszek do pieczenia słodkich wypieków, takich jak ciasta, babeczki, tartaletki, naleśniki i racuchy.
porcja na 0,5 kg mąki
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 0,99 zł
Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,59 zł
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 0,95 zł
Proszek do pieczenia BIO
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Najniższa cena: 2,15 zł
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Proszek do pieczenia bezglutenowy (na 1 kg mąki)
Proszek do pieczenia BIO (na 0,5 kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Czosnek granulowany mielony w całości
Pieprz czarny mielony
Liście laurowe
Ziele angielskie
Kminek cały
Oregano
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na: www.kamis.pl
Czekoladowe muffiny z malinami Czas przygotowania: 15 min, czas pieczenia: 30min, porcje: 12 Składniki 280 g mąki pszennej typ 450 2 łyżeczki Proszku do pieczenia Kamis 100 g cukru 3 łyżki ciemnego kakao 1 jajko 100 ml oleju 250 ml mleka ½ tabliczki gorzkiej czekolady 100 g malin Sposób przygotowania: 1. W jednej misce wymieszaj wszystkie suche składniki. 2. W drugiej misce wymieszaj jajko, olej, mleko, następnie dodaj suche składniki, wymieszaj. 3. Do uzyskanej masy dodaj pokrojoną drobno czekoladę. 4. Papilotki umieść w foremkach, każdą wypełnij do połowy masą, włóż po 1-2 maliny, przykryj pozostałą masą do ok 2/3 wysokości. 5. Wstaw do rozgrzanego do 185°C piekarnika, piecz około 30 min. 6. Przed podaniem oprósz cukrem pudrem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów